Hívjon minket bizalommal!
+36-20-399-1387
+36-20-925-2406

Video rögzítők

Országunkat is egyre jobban érintő hanyatló közbiztonság miatt, egyre inkább szerepet kapnak a
hétköznapi életünkben a biztonságtechnikai eszközök mindennapos használata, ami kiterjed családunk és vállalkozásunk védelmére nem beszélve a testi épségünk védelméről is. Ha nem szeretné az áldozatok táborába tartozni, a legjobb helyen jár, hogy megoldjuk ez irányú problémáit és biztonságban érezhesse családját és vállalkozását. Hazai statisztikák szerint az elektronikus védelemmel ellátott objektumok sokkal kevésbé vannak kitéve az illetéktelen behatolásokkal szemben, ezt indokolja a sok esetben semmiféle védelemmel nem rendelkező ingatlanok, telephelyek. Érdemes mint a tervezést és mint a kivitelezést szakemberekre bízni, mert egy helytelenül telepített rendszer vagy nem működik az adott pillanatban vagy pl: nem megfelelő helyre telepített érzékelők, központok könnyedén semlegesíthetők az elkövetők számára.

Cégünk kizárólag márkás, minőségi termékekből választja ki a számára megfelelő biztonságtechnikai eszközöket és mindehhez NEVÜNKET és hazánkban már nem ismert VALÓS GARANCIÁT adunk. Szakember csapatunk nem pékből vagy autószerelőből magukat biztonságtechnikai szakembereknek hallucinált munkatársakból, hanem hivatalosan ebben a szakmában megszerzett végzettséggel és sokéves szakmai  tapasztalattal rendelkező munkatársakból áll, akik elhívatottan, folyamatosan képzik magukat. 

R127171623398375300D3C5C-5000HD Professzionális kameraszett 4db kamerával és rögzítővel.
Árban és minőségben a piac verhetetlen bajnoka! Rögzítő egység 4db video és 1db audio jel fogadására képes. Készülék képes online Internet elérésre és tejesn rendszer vezérlésre! Felhasználási javaslat:  biztonságtechnikai célokra, ingatlanok, raktárak, telephelyek felügyelete, kép-hang dokumentálása. Műszaki jellemzés: Rögzítés: mozgás érzékelt, időprogramozott, kézi vagy távvezérelt lehetőségekkel. Felvételek akár hónapokra visszamenőleg, napra/percre pontosan visszakereshetőek.  Vezetékes vagy vezeték nélküli kamerákat egyaránt használhatunk a készülékhez. Memória maximum 4 terra HDD. Csatlakozások: USB, AV, DC. Kiválasztott felvétel azonnal USB memóriára másolható. Riasztás, PIN-kód tiltás funkciók.
Rendszerhez mini kamerák, rejtett kamerák és kültéri kamerák is csatlakoztathatóak. ÁR: 299.000 Ft-tól

 5000hdd (1)RC-8000 HDD Professzionális rögzítő állomás
Egyedi hordozható állomás az ügyfél igényei szerint!
Online kamerák megjelenitése 3G,Wifi,RF csatornákon.
Rögzítés történhet SSD, SD tárolókkal
Több csatornás rögzítés variálható kommunikációs
csatornákon egyszerre, egy időben. (RF-Wifi stb)
Belső akkumulátor Li-ion, polimer cellákkal
Peli (810-es Military szabvány), ütés por és vizálló kofferben, bármilyen terepen használható.
Felhasználás:
studiók, magánnyomozók, scurity cégeknek

ÁR: 650.000 Ft-tól 

c1510_1RC-6000LCD-HDD Professzionális rögzítő állomás. Egyedülállóságával, műszaki tulajdonságaival a piac verhetetlen bajnoka. 4db audio, ill. video jel fogadására képes HDD rögzítő. Felhasználás: stúdióknak, televízióknak, biztonságtechnikai célokra, ingatlanok, raktárak, telephelyek felügyelete, kép-hang dokumentálása. Műszaki jellemzés: Internet elérés! 7″ LCD kijelző. Fejlett beágyazott Linux rendszer. Rögzítés: mozgás érzékelt, időprogramozott, kézi vagy távvezérelt lehetőségekkel. Felvételek akár hónapokra visszamenőleg napra/percre pontosan visszakereshetők. Felbontás:704×576, 704×288, 352×288. Vezetékes vagy vezeték nélküli kültéri, rejtett kamerákat vagy minikamerákat egyaránt csatlakoztathatunk a készülékhez. H.264 tömörítés, 4ch visszajátszás. Memória: SATA HDD max 2 terra. Csatlakozások: USB egér, távvezérlő. Távoli mobil megfigyelés symbian S60 3.0. Mobil pocket op. rendszer, I-phone, Mac. Mobilkészülékeken kontrollálható.
Készülékre bármilyen mini kamera, rejtet kamera vagy kül és beltéri kamera csatlakoztatható.

Bevezető ár: 149.900 FtSokoldalú  HD rejtett kamera szett

hidden-button-camera-dvrhd-609lehallgatókészülék

Optika: 140fokos minikamera a szettben
Mozgásérzékelt és folyamatos felvétel
Memória felülírás funkció
Hangfelvétel: 8m
64Gb SD (opcionális)

Ár:139,900Ft 

Távvezérelhető RF mini kamera szett (vezetékes és rádiós kamerákhoz)

SKU098179.9 SKU098179.6        SKU098179.8

 • Optika: 70fok
 • Mozgásérzékelt és folyamatos felvétel
 • Memória felülírás funkció
 • Hangfelvétel: 8m
 • 16Gb SD (opcionális)
 • Belső rádiófrekvenciás 2,4Ghz-es rádiós vevő
 • Rádiós kamerák vétele 20-300m-ig
 • Külső antenna csatlakoztatható
  Ruházaton vagy könyvespolcon elhelyezve tárgyalások, megbeszélések rögzítésére jó választásrejtett kamera
  Ára: 99,900Ft


RC18/BU Professzionális rögzítő szett

50VP rejtettkamera20rejtettkamera24

Egyszerűen kezelhető, hordozható kamera rögzítő szett, mini kamerával, használata semmiféle szakértelmet nem igényel.
Kimagasló kép és hangminőség, használhatja akár este is rossz fényviszonyok mellett.  Rögzítő nem rendelkezik LCD kijelzővel, kompakt mérete miatt könnyen elhelyezheti ruházatán .
Rögzítés inditható zsebből távvezérléssel vagy manuálisan.
Hangfelvétel: 10m-ről
Felhasználási javaslat:
Kiváló választás televízióknak, stúdióknak,biztonságtechnikai cégeknek, irodák, telephelyek, gépkocsik, biztonsági felügyeletére.
Memória: maximum 32Gb MicroSD kártya
Méretei: 55x32x10mm

Ruházaton elhelyezve televízióknak kandi-kamerás felvételek készítéséhez a legjobb választás.

Rögzítő: 115,000Ft    Szettben Ár: 185,000Ft 

7_Inch_LCD_4CH_Wall_Mount_H_264_DVR_Linux_Support_SATA_HDDVideo rögzítők: Alapvetőleg két fajta video rögzítőt különböztetünk meg egymástól. Ez a két fajta video rögzítő az analóg és a digitális. Az analóg video rögzítő szalagra rögzít, minősége olyan, amilyen. A mai napig még mindig meg lehet vásárolni ezeket a video rögzítőket. Csak egy baja van. A mai igényeket egyáltalán nem elégíti ki. Képminősége katasztrofális, kezelése bonyolult és a fránya videokazettát, ha nem cseréljük minimum havonta, akkor a maszatos foltokon kívül értékelhető felvételt nem fogunk látni.  Az analóg video rögzítő az a múlt a digitális video rögzítő a jelen és a jövő. Azért még a mai napig nem szakadtunk el teljesen az analóg technikától, hiszen a video rögzítő túlnyomó nagy része hibrid, hiszen az analóg technikát ötvözik a digitálissal. Video rögzítő bemeneti, kimeneti jelforrása analóg technikán alapul, hiszen a kamerák, mikrofonok, monitorok nagy része még mindig analóg. De a felvételek rögzítése, már HDD-re, vagy memória kártyára történik.

A digitális video rögzítők között is nagy különbségek vannak, lehetnek autonóm video rögzítők, vagy asztali gépekhez hasonló video rögzítők is, ami semmiben nem különbözik az asztal gépektől, csak video rögzítőben memória kártya van. Általánosságban tudásilag a két video rögzítő típus ugyan azt tudja, de a kártyás megoldás többe kerül, mint az erre a célra kialakított autonóm video rögzítő. A video rögzítő árát nagymértékben befolyásolja a technikai tudása. Technikai adatoknál megadják a felvétel minőségét (704X576), melyet CIF, D1, fél D1 felvételi rátában határozzák meg. Ezek az adatok eltérhetnek a különböző video rögzítő típusoknál. (CIF: 352X288, D1:704X576, fél D1:704X288).  A video rögzítő felvételi képsűrűségét fps-ben határozzák meg. A video rögzítőknél 25fps/kamera felett folyamatos a mozgás.

fotxó Az analóg technikán alapuló kameráknak műszakilag  behatárolt korlátai vannak, nem tudnak 800X600  felbontásnál jobb képet biztosítani. És ez a „hibrid” video  rögzítők baja is, hiszen bárhogy csavarjuk, jobb minőségű  képet nem tudunk belőle kicsavarni. Ezek igények kielégítésére születtek meg az IP alapú kamerák és video rögzítők is. A jobb minőségű felvételt készítő video rögzítő, már nem lehet hibrid, csak Digitális. Ehhez azért mélyebben bele kell nyúlni a zsebünkbe, hiszen az IP kamerák nem mondhatni túl olcsónak és a video rögzítőnek is „erőgépnek” kell lennie. Egy P4 számítógéppel már kísérletezni sem szabad bekapcsoláskor összeomlana. Ezért lettek kitalálva a nagyokosok részéről, hogy nem kell nekünk több megapixeles IP kamera, jó nekünk a 800X600 IP kamera is. Ehhez még nem kell „erőgép” elketyeg, még az otthoni gépen is. Csak nem jutottunk előrébb, maradtunk a 800X600 felbontásnál. Ez azért teljesen nem igaz, tudunk vásárolni több megapixeles IP kamerákat is, csak jelentősebb árkülönbség van köztük. De persze ez túl jól hangzik, hogy IP kamerám van. Nagyon sok már megjelentek az IP alapú video rögzítők is.


Bővebben a kamerarendszerekről…

Felhasználás szempont
jából több csoportra oszthatjuk a kamerarendszerek milyenségét és felhasználását.
Statisztikák és tapasztalatink szerint a legelterjedtebbek a beltéri kamerarendszerek, amit alkalmazhatunk
kereskedelmi egységek, raktárak, pénzintézetek, irodák és egyre inkább jellemző a társasházak a
lépcsőházak és liftek védelmére. Beltéri kamerákra jellemző a diszkrét  dóm burkolat valamint léteznek beltéri rejtett kamerák, amiket gyakorlatilag a fizikai határokat betartva bármibe telepíthetünk. Általánosságban elterjedt a füst vagy mozgásérzékelőkbe rejtett gyári kamerákat a tapasztaltabb bűnözők azonnal felismernek és erre felkészülve a bűncselekményeket maszkban, szemüvegben, illetve sapkában hajtják végre. Rejtett kamera telepítés esetén kizárólag az egyedi megoldásokat javasoljuk, amik drágábbak, de minőségben messze jobbak, mint az általánosságban kapható néhány ezer forintos kommersz társaik. Nyomozóhatóság munkáját segítve az utólagos felvételek nagyítása gyengébb minőségű kamerák esetén értékelhetetlen pixeles képet kapunk, ezért nagyon fontos a fényviszonyoknak és látótávolságnak megfelelő MINŐSÉGI kamerák használata az adott helyen. Beltéri kamerák esetében illetve a beltéri rejtett kamerák esetében is van lehetőség a távoli eléréshez, ami
biztosítja a tulajdonos  részére, hogy akkor is betekinthessen a kamerák képeibe, illetve visszakereshessen régebbi eseményekre, ha éppen nem tartózkodik a helyszínen vagy akár az országban. Lehetőség van rongálás vagy akár egy műszaki hiba esetén, hogy a rendszer e-mailben vagy sms-ben azonnal értesítse a tulajdonosát a szükséges hiba elhárításáról. Árban a különbség egyre minimálisabb a minőségi IP és a hagyományos analóg kamerarendszerek közt és mint a fentiekben említettem a hagyományos analóg rendszer rendkívül elavult és gyenge minőségű a fejlett IP rendszerhez képest. Szaküzletünkben megtapasztalhatja a kézzelfogható minőséget és munkatársaink szakszerű tanácsadással segítik a megfelelő választásban.
KÜLTÉRI KAMERARENDSZEREK:
Kültéri kamerák kialakításuknál fogva különösen ellenállóak az időjárás szeszélyeinek, víz,por vagy plusz-mínusz negyven fok nekik mindegy teszik a dolgukat.
Kültéri kamerákat három fő csoportba soroljuk:
-kompakt kamerák
-Box kamerák
-Speed dóm kamerák
Kompakt kamerák a leggyakrabban szerelt típusok, ezek rendelkeznek infra megvilágítással, tehát kiválóan alkalmasak nappali és éjszakai megfigyeléshez. Optikájukat tekintve un. variofokális objektívvel rendelkeznek, ami lehetőséget ad a megfigyelni kívánt terület távolságának és nagyságának manuális a beállítására.
Box kamerák egy különálló kameratesttel rendelkeznek, amihez az optika nem tartozik, ezt külön kell
csatlakoztatni a kamerához
Speed dóm kamerák a legelterjedtebbek a közterületek és a nagyobb ipari ingatlanok megfigyelése esetén. 360 fokos  optika-forgatásának és 10x -es optikai zoom-nak köszönhetően több kamerát képes kiváltani. Nagy előnye, hogy a kamera programozható, bizonyos útvonalon és zoomal pásztázzon egy kijelölt területen.
Sokat emlegetett analóg kamerarendszerek jellemzése:
Hagyományos rendszerek mindazon rendszerek, amelyek analóg kamerákkal vannak felszerelve, ezek minőségben az elavult vagy a még “elmegy “ kategóriába tartoznak, felvételük gyengébb fényviszonyok mellett pixeles , nagyításra nincs lehetőség. Minőségük nagymértékben függ a rendelkezésre álló fényviszonyoktól, kültérben az időjárás és a napszaktól továbbá a rögzítő egység minőségétől. Műszaki kialakításuk a kamera és a rögzítő egység között egy koax vagy UTP kábelen keresztül kapcsolódnak egymáshoz. Analóg rendszer egyetlen előnye a költséghatékonyság és optimális fényviszonyok mellett egy cselekmény kivehető, de a cselekményben résztvevők arca vagy rendszáma már nem. Alkalmazási területek: Kizárólag olyan esetekben ajánljuk, amikor nincs szükség részletgazdag felvételekre és az anyagi lehetőségeink korlátozottak, ugyanakkor előnyük, hogy  koax vagy UTP kábel kiépítés esetén a későbbiekben egy korszerűsítés esetén nincs szükség minőségi váltás esetén újrakábelezni a rendszert, mert az elhasználható a fejlettebb ip rendszereken is. Javasoljuk kisebb területű üzletek vevőkörének vagy árukészletének megfigyelése, ahol a dolgozók akár a ruházatukról is beazonosíthatóak vagy a közelség miatt nincs szükség utólagos nagyításra, továbbá ritkán lakott vagy látogatott épületek nyaralók megfigyelésére, ahol nem tárolunk nagyobb értékeket, de elrettentő hatással lehet a kezdő betolakodók ellen. Ezek az analóg rendszerek is installálhatók távoli eléréssel, hogy mobilján vagy laptopján a távolból figyelhessen…Óvakodjon a barkácsáruházakban és sarki megalázókban kapható szép színes dobozba csomagolt, akcióban 40-80 ezer forintos négy-nyolc kamerás rendszertől! Minőségi eladó rejtett kamerák, eladó mini kamerák, eladó lehallgató készülékek, eladó mini hangrögzítők, eladó mini diktafonok, eladó mini lehallgatók, eladó mini poloskák, eladó gps nyomkövetők, eladó poloska detektorok nagy választékban készletről azonnal kém szaküzletből, keresse fel kém boltunkat. Sokat emlegetett digitális kamerarendszer előnye: Technika fejlődésének köszönhetően a digitális rendszerek egyre inkább szorítják ki az analóg rendszereket, ebből következik, hogy az árak is egyre inkább közelednek egymáshoz, közel sincs akkora árdifferencia, mint 1-2 évvel ezelőtti viszonyokat tekintve. IP kamerás rendszerek: Ip kamerás rendszerek hatalmas előnye a kamerák felbontása és minősége. Analóg rendszereknél 0,55Mpx, addig az IP kamerák esetén az 12Mpx-es az elérhető maximum felbontás. Felbontásból adódóan a felvételek sokkal részletgazdagabbak és utólag is nagyíthatóak arc vagy rendszámfelismerés esetén. Véleményünk szerit 3Mpx-nél nagyobb felbontású kamera használata teljesen felesleges egy átlagos családi ház vagy ingatlan megfigyeléséhez, mert a bejárati ajtó kilincsére is gond nélkül nagyíthatunk. Ebből következik, hogy ezeknél a rendszereknél avulásról is csak nagyon hosszútávon beszélhetünk. Ip kamerás rendszereknél lehetőség van akár több helyszínen elhelyezett kamerák képét egy távolabbi szerveren gyűjtsék össze és azokat egy helyen rögzítsék. HD-SDI kamerás rendszerek: Jelenleg ez a rendszer képviseli a csúcskategóriát a biztonságtechnikábanitt is FULL HD digitális rendszer kerül installálásra, hasonlóan az IP rendszerhez ahol szinén Mpx-eles kamerák kerülnek installálásra. (ONVIF) rendszer: Itt akár több gyártó kamerája is csatlakoztatható egyazon rögzítő egységre. Vezetékelést tekintve HD-SDI kamerák kizárólag koax kábelen keresztül továbbítják a jeleket a rögzítő felé, ezért egy elavult analóg rendszer cseréje egyszerűen és gyorsan kivitelezhető egy meglévő koax rendszeren.

facebooktwitter


rejtettkameraegerben2    vezeteknelkulikamera     poloskakamera   

 A honlap sütiket használ. Részletek

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás