Hívjon minket bizalommal!
+36-20-399-1387
+36-20-925-2406

Rejtett kamerák

Meglopják a vállalkozásában vagy az otthonában, esetleg gyanús a babysitter? ONLINE WIFI-s REJTETT KAMERA, minikamerák

Valósidejű ONLINE kép és hang megfigyelés rögzítéssel. Figyelje távolról értékeit mobiltelefonról, tabletről vagy laptopról a világ bármely pontjáról, használhatja nyaralás vagy utazás közben is.

Minőségi videós felvételek nagy segítséget nyújthatnak az elkövetők beazonosításához és ezzel megkönnyíti a nyomozó hatóság munkáját is. Forduljon hozzánk bizalommal, megoldjuk problémáit!

Professzionális HD kulcstartóba rejtett minikamera

távvezérlőbe rejtett kamera

Kulcstartó kamera-diktafont nyakában vagy kulcstartóján is hordhatja, hogy állandóan kéznél legyen és valós HD minőségű felvételeket készíthessen maga és családja szórakoztatására. Magánnyomozó szettünkben a mini hangrögzítő, illetve a GPS nyomkövető készülékek mellett ezt a terméket is megtalálja. itt olvashat

HD kulcstartó minikamera WIFI változat

távvezérlőbe rejtett kamera

Kamera kulcstartó ​jelenleg a rejtett kamerák zászlóshajója. A többi kamerával szemben tökéletesen álcázott USB bemenettel és micro SD kártya bemenettel rendelkezik. Ennek köszönhetően a kulcstartó nem kelt figyelmet és alapos megvizsgálása folytán sem lehet észrevenni a kém funkcióját. íme

RC-29 hangszóróba rejtett kamera

        

Prémium kategóriás Bluetooth hangszóróba rejtett kamera FHD felbontással. Korlátlan hatótávú a világ bármely pontjáról nézhető és kiváló minőségben hallgatható! Eredeti funkciója bluetooth zenehallgatásra is használható. Mikrofon érzékenységének hatótávja 10-15 méter. Mobiltelefonos applikációval a minden funkciója távvezérelhető.
85.000Ft-tól tovább az írásra

Órába rejtett FHD internet kamera ÉJJELÁTÓ funkcióval
ébresztő órába rejtett kameraRC-2300 mobiltöltő kamera WIFI FHD /internet online/

Órába rejtett Online HD kamera éjszakai infra éjjellátó funkcióval és mozgásérzékelt felvételi móddal. Teljesen internetes távvezérlés, kép és hang egyidejű valós időben való továbbítása mobiltelefonra vagy tabletre. Ingyenesen letölthető ios vagy android applikáció. 75,000Ft-tól bővebben.

RC-2300 mobiltöltő kamera WIFI FHD /internet online/

akkubankba rejtett mini kamera RC-2300 mobiltöltő kamera WIFI FHD /internet online/

Mobiltelefon töltőbe rejtett full HD kamera internetes online és mobil internet eléréssel.
Mobiltelefonos applikáció segítségével teljes távvezérlés, kamera ki/be kapcsolás.
Online kép és hang egyidejű távoli  valósidejű felügyelete ami akár mobilján is rögzíthet. A kamera belsejében egy memóriakártya van ami önmagára is rögzíti az eseményeket. Mobiltelefon töltő eredeti funkciójában is használható.
85,000Ft-tól Bővebben.

RC-55 karórába rejtett kamera

RC-55 rejtett órakamera a találkozók és tárgyalások rejtett rögzítésére használható.  Az óra semmiben sem különbözik a hagyományos okosórához ami egyre elterjedtebb nem csak a fiatalok hanem az idősek körében.  Szemben a néhány tízezer forintos órákhoz képest speciális mikrofonjának köszönhetően mikrofonjának érzékenysége 10-15m.
Kiváló választás rendvédelmi és magánnyomozati feladatok ellátásához. Bővebben.

Online internet rejtett kamera / vizsgaszett/test kamera
Multifunkciós Online internet rejtett kamera / vizsgaszett/test kamera Multifunkciós Online internet rejtett kamera / vizsgaszett/test kamera

Mobilinternet hálózaton is használható! rejtett minikamera, egy papírlapra 5 cm-ről is ráfókuszálható. Oknyomozó újságírók, magánnyomozóknak, kandi kamerás felvételek azonnali videós közvetítésére és az események rögzítésére kiváló választás. Használatát kifejezetten javasoljuk rendmegőrzési célokra. Rejtett fülhallgatóval is megvásárolható szettben.

tovább a cikkre.

Töltőbe rejtett internet kamera lehallgató készülék
Laptop töltőbe rejtett HD Wifi kamera lehallgató készülék

Egyedi megrendelések esetén az ügyfél által hozott adapterbe is telepíthető.Teljesen online egyidejű kép és hang felügyelete valós időben HD felbontásban. Rögzítést az adapterben lévő kamera memóriája végzi SD kártyára. Teljesen feltűnésmentes használat jellemzi, ingyenes mobil applikáció. itt

RC- 3500 FHD-WIFI test-kamera

RC- 3500 FHD-WIFI test-kameraRC- 3500 FHD-WIFI test-kamera

A kompakt kamerát nem csak a testünkön hanem bárhol elhelyezhetjük akár az irodánkban vagy az otthonunkban. A kamera teljes funkcióit WiFi kapcsolaton keresztül is elérhetjük, online nézhetjük vagy a teljes tartalmat is letölthetjük. Felvételeket a készülék micro-SD kártyára rögzíti, amit nem csak wifi kapcsolaton keresztül hanem USB kábelen, illetve másik lehetőség a memória kártya eltávolításával menthetünk számítógépünkre. kattins

Egérbe rejtett mini kamera lehallgató készülék

 Egérbe rejtett mini HD kamera lehallgató készülék

Egérbe rejtett HD kamera, testhőmérsékletre való rögzítéssel és kimagaslóan hosszú üzemidővel! Az ilyen irodai kiegészítőkbe szerelt kamerák elsősorban üzleti megbeszélések, találkozók rögzítésére alkalmasak. A rejtett kamerák további gyakori felhasználása pl.: az irodai lefigyelés megakadályozása, tolvajok leleplezése és az irodában tartózkodó személyek megfigyelése. Bővebben.

Routerbe rejtett mini Online-internet kamera

 Routerbe rejtett mini Online-internet kamera  Routerbe rejtett mini Online-internet kamera

Ebbe a számítástechnikai eszközbe rejtett kamera kitűnő választás irodák és otthonok hatékony védelmére. Egy betörés alkalmával biztos lehet benne, hogy az elkövetők nem viszik magukkal. Ellenőrizze távolról mobiltelefonjával, mozgás esetén telefonjára jelzést küld. Bővebben.

Elektromos kötődobozba rejtett kamera


Elektromos kötődobza rejtett mini kamera kiváló választás építkezések távoli felügyeletére,
építőanyagok, gépek , eszközök védelmére. Neodym mágnessel vagy ipari tépőzárral
autonóm egységként azonnal pl: egy konténer oldalához rögzíthető és valós időben
azonnal nézhető/hallgatható. Készülék a felvételeket belső memóriakártyára rögzíti.
kattints ide.

Szemüvegbe rejtett professzionális kamera

Szemüvegbe rejtett professzionális rejtett kamera Szemüvegbe rejtett professzionális rejtett kamera

Piacon egyedülálló minőségi kidolgozás és fizikai méret. emitt.

RF kamera adó-vevő lehallgató készülék szett

RF kamera adó-vevő lehallgató készülék szett RF kamera adó-vevő lehallgató készülék szett

A rádió frekvenciás szett fókuszálható minikamera, egy papírlapra 5 cm-ről is ráfókuszálható. Oknyomozó újságírók, rendőri szervek valósidejű videós közvetítésére, és az események rögzítésére. Rejtett fülhallgatóval is megvásárolható szettben. Bővebben.

RC-18 Test-multifunkciós rejtett kamera szett

RC-18 Testen vagy bármilyen környezetben elhelyezhető rejtett kameraRC-18 Testen vagy bármilyen környezetben elhelyezhető rejtett kamera

Egyszerűen kezelhető, hordozható kamera lehallgató készülék szett, használata semmiféle szakértelmet nem igényel. Kimagasló kép és hangminőség, használhatja akár este is rossz fényviszonyok mellett. Kém kamera nem rendelkezik LCD kijelzővel, kompakt mérete miatt könnyen elhelyezheti ruházatán vagy akár a könyves polcon. A rögzítés indítható zsebből távvezérléssel vagy manuálisan. Mikrofon érzékenységének hatótávja: 10 méterről. Felhasználási javaslat: kiváló választás televízióknak, stúdióknak, rendvédelmi szerveknek. itt

FHD rejtett kamera RTL-MK2

 Professzionális FHD rejtett kamera RTL-MK2

Könnyen kezelhető rejtett testkamera rögzítő szett, használata nem igényel semmiféle szakértelmet nem igényel.
Rejtheti ruházatban, könyves polcon vagy akár egy zsebkendős dobozban is. Nagy látószögű minikamera amit a mini kamera rögzítő készülékhet kábelesen csatlakoztatva használhat. Rejtett kamera látószöge egyedülálló a kategóriájában 140 fok. 

Távvezérelhető RF rejtett kamera lehallgató készülék szett

(vezetékes és rádiós kamerákhoz is használható)
Távvezérelhető RF rejtett kamera lehallgató készülék szett Távvezérelhető RF rejtett kamera lehallgató készülék szett

Hordozható minkamera rögztő szett lehetőséget biztosít kandi kamerás felvételek készítéséhez. Méretének köszönhetően ruházat alá könnyedén rejthető. Vezetékes mini kamerájának köszönhetően akár egy mappába is elhelyezhető vagy a könyvespolcon lévő könyvek tetejére. Bővebben.

Egyedi műszaki cikkbe rejtett kamera poloska!
Egyedi műszaki cikkbe rejtett kamera poloska! Egyedi műszaki cikkbe rejtett kamera poloska!

Háztartásokban használt és mindenki számára ismert mikrosütőbe vagy más konyhai berendezésekbe rejtett kamera
a legtökéletesebb álcázást jelenti. Egyedi gyártásnak köszönhetően nem kell új készüléket vásárolnia. Biztos lehet benne, hogy nem kelt feltűnést, úgy mintha egy új eszközt helyezne a környezetbe. Hozhatja a már használatban lévő készüléket vagy vásároljon egy ugyan olyan típusú eszközt. Bővebben.

Rejtett kamera lehallgató készülékekről általánosságban:

Minden kamera rejthető kamera és minden elrejtett kamera rejtett kamerának minősül. Egy beta kamera is lehet rejtett kamera, ha mondjuk egy takaróval azt letakarjuk vagy egy sötétített üveglap mögé tesszük és onnan végzünk vele megfigyeléseket. A hazai jogrendszerben vannak a tiltott rejtett kamerák és vannak a legális rejtett kamerák. A pontos törvényi szabályozás kimondja, hogy mi számít haditechnikai eszköznek és ezért azok birtoklása, kereskedelme tiltott.

Idézet a törvényből: “rejtő eszközbe rejtett miniatűr kamera és tartozékai” titkos vizuális megfigyelési eszköznek, így haditechnikai terméknek minősül. Hazánkban teljes káosz uralkodik e téren, mert miközben minden berendezés megvásárolható kiskereskedelmi üzletekben, amivel mások magánéletében megfigyelhetünk, lehallgathatunk, a vonatkozó törvény már egy komolyabb 10 órát meghaladó felvételidejű diktafont is titkosszolgálati eszköznek minősít.

Mi számít illegális rejtett kamera lehallgató készüléknek és mi nem?

illegális rejtett kamera lehallgató készüléknekJoggal tehetjük fel ezt a kérdést, mert ha a törvényt nézzük akkor lehetséges egy olyan értelmezése miszerint a mobiltelefon vagy egy bébiőr is lehet haditechnikai eszköz (gondoljuk pl. mobiltelefonokban 10-15 éve még elképzelhetetlen fényképező vagy videófelvevő funkcióra), az ma már teljesen általános és elfogadott, míg egy karórába vagy nyakkendőben, esetleg golyóstollba rejtett kamera ma még a jogalkotók szerint titkosszolgálati eszköz és még a birtoklásuk is büntetendő. Ez egyértelműen vonatkozik a golyóstollba, karórába, nyakkendőbe, nyakba akasztható fényképes igazolványba, kulcstartóba, szemüvegbe épített kamerákra! Érdekes tény, hogy ezen eszközök birtoklását kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegeti a törvény de mindezek ellenére számtalan híradás szól arról, hogy a bíróság vissza adja ezen lefoglalt termékeket és megszüntetik az eljárást az ilyen ügyekben. Másik tény, hogy ezeket az eszközöket számlásan rengeteg kis és nagykereskedelmi üzletben, szupermarketekben vagy barkácsáruházakban meg tudjuk vásárolni. Nagy kérdés, hogy miért engedélyköteles egy olyan eszköz birtoklása, használata amit bárki megvásárolhat egy szupermarketben, illetve miért lehet olyan eszközöket vásárolni Magyarországon, melyeket csak a titkosszolgálat használhat, birtokolhat.

Rejtett kamerák: egy közönséges hipermarketben számlára vásárolt tolatókamera ugyanis hazánkban már „titkos vizuális megfigyelés eszköze” lehet ha azt rejtett kameraként használjuk.

Szaküzlet: H-2120, Dunakeszi, Fő u. 115.
Tel.: +36 20 399 1387, +36 20 925 2406
E-mail: info@poloska.com

A honlap sütiket használ. Részletek

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás