Hívjon minket bizalommal!
+36-20-399-1387
+36-20-925-2406

Mini kamerák

A technika fejlődésével a vizuális megfigyelés eszközei, a rejtett kamera lehallgató készülékek is miniatürizálódtak. Gondoljunk a tenyérnyi mobiltelefonokban elhelyezett mini kamerákra, és számtalan technikai újdonságra, fényképezőgépekre, mini videókamerákra, amikben szintén mini kamera van beépítve. Ezeket a mini kamerákat külön egységként is megvásárolhatjuk, akár dobozolt mini kamera, vagy mint panel mini kamera formájában is.

A mini kamera, kém kamera hétköznapjainkban:

rejtett kamerákA mini kamera lehallgató készülékeket számtalan felhasználás jellemzi a biztonságtechnikától a szórakoztató elektronikán át a gyermekfelügyeletig bárhol találkozhatunk velük.

Gondoljunk a kandi kamerás televíziós műsorokra, ahol a becsapott alanyt, mit sem sejtve egy, vagy esetenként több mini kamera lehallgató készülék figyeli, vagy bevásárlóközpontokban elhelyezett mini rejtett lehallgató kamera készülékekre amik segítségével az áruházi lopásokat próbálják felderíteni.

Az utóbbi években nagy divat modell járművekre is kamerákat elhelyezni vagy láthatunk terepasztalokon, helikopterekben, versenyautókban is. Ilyen esetekben is kizárólag mini kamerákat lehet alkalmazni, mert a normál méretű videokamerák mérete, fizikai jellemzői nem teszik lehetővé a felszerelést és felhasználást a maketteken. Kiemelt felhasználási területe a biztonságtechnika, ahol ezeket a minikamerákat tűoptikájuk révén és kis méretüknél fogva előszeretettel alkalmazzák, mert nem foglalnak nagy helyet és látványukkal nem okoznak nagy feltűnést és nem váltanak ki kellemetlen érzéseket az emberekben, hogy állandóan figyelik őket… Érdekes statisztika, hogy egy budapesti lakost átlagban napi 45-50 db kamera látja. Ebbe beletartoznak a térfigyelő kamerák, benzinkúton, ill. az itt-ott elhelyezett webkamerák is. Bűncselekmény esetén nem is csoda, hogy a nyomozóhatóság első lépésben az elkövető vagy elkövetők útvonalán, vagy feltételezhető útvonalán az összes ilyen minikamera vagy térfigyelő kamera felvételét kikéri az üzemeltető cégektől.

A mini kamerák működése:

Ezeket a minikamerákat csatlakoztathatjuk valamilyen rögzítő berendezéshez, ami memóriakártyára vagy HDD tárra rögzíti az eseményeket. Ha nem szeretnék rögzíteni, csak monitor üzemben használni, abban az esetben elegendő egy hagyományos monitor vagy televízió készülék csatlakoztatása, amin megjeleníthetjük a kamera képét. Internetes, vagy GSM mint kommunikációs csatornát felhasználva is van lehetőségünk hogy a minikameránk képét mobiltelefonon vagy laptopon online megfigyelhessük. A minikamera csatlakoztatása a fent említett készülékekhez történhet kábelesen vagy rádiófrekvenciás adó-vevőn szetten keresztül, de érdemes a kábeles kiépítést alkalmazni.

A mini kamerák képminősége:

A minikamerák méretükhöz képest rendkívül jó fényérzékenységgel rendelkeznek, akár nagyon gyenge fényviszonyok mellett is  képesek az 1 mm-es optikán keresztül jó minőségű képet megjeleníteni. A minikamerák optikája többnyire cserélhető. Alkalmazkodva az adott feladatokhoz, látószög-nagyítás bizonyos keretek közt variálható.

A minikamerák érzékelői többnyire CMOS vagy CCD lapkával vannak szerelve, amik nagymértékben befolyásolják a minikamera képminőségét. Általánosságban a minőségre az optika méretéből következtetünk, mert a bejutó fény határozza meg a minikamerák képét. Minél kisebb helyen jut fény a képalkotó áramkörökhöz, ill. az érzékelő lapkához, annál rosszabb lesz a minőség, és annál nagyobb a minikamera fényigénye is. Vannak olyan speciális minikamerák amik cáfolják a fent leírtakat, de azokban a kamerákban az érzékelő lapka sokkal nagyobb és jobb minőségű a standard hagyományos társaiban alkalmazott érzékelőkhöz képest, ez a minőség a minikamera árában is megmutatkozik.

Éjjel is látó kamerák:

Ezeket a kamerákat D/Night-os mini kameráknak hívjuk. Nappal színes képet adnak, éjjel átmennek fekete-fehérbe és infravető segítségével éjjel is láthatunk velük. Természetesen nem minden mini kamera képes az éjszakai felvételekre. Mini kamera vásárlása előtt kérje ki szakembereink tanácsát!

RC-2300 mobiltöltő kamera WIFI FHD /internet online/

Akkubankba rejtett full HD kamera internetes online wifi és mobil internet eléréssel és teljes távvezérléssel! Korlátlan hatótávú, a világ bármely pontjáról nézhető, hallgatható!

    RC-2300 mobiltöltő kamera                  RC-2300 mobiltöltő kamera

A kamera önálló egységként is üzemeltethető, beépített akkumulátornak köszönhetően 6,5 óra folyamatos rögzítés, és valósidejű online elérést tesz lehetővé.

A készülék mobiltelefon töltésére is használható, tehát az eredeti funkcióját a kamera működése nem befolyásolja.

Főbb jellemzők:

 • Full HD (1080p) valós és nem szoftveres felbontás.
 • Nagy látószögű optika.
 • Nagy érzékenységű mikrofonjának köszönhetően kiváló hangrögzítés.
 • Mozgás-érzékelt és folyamatos felvétel.
 • Teljes wifi vezérlés pl: memória letöltés, kártya távoli törlés.

Ingyenesen letölthető IOS és ANDROID applikáció.Ingyenesen letölthető IOS és ANDROID applikáció.

Ingyenesen letölthető IOS és ANDROID applikáció.

Ár: 163 000 Ft

RC- 3500 FHD-WIFI test-kamera

RC- 3500 FHD-WIFI test-kameraRC- 3500 FHD-WIFI test-kameraRC- 3500 FHD-WIFI test-kamera

A kompakt kamerát nem csak a testünkön, hanem bárhol elhelyezhetjük, akár az irodánkban vagy az otthonunkban.

A kamera funkcióit WiFi kapcsolaton keresztül is elérhetjük, online nézhetjük vagy a korábbi felvételek teljes tartalmát is letölthetjük.

A felvételeket a készülék mic-SD kártyára rögzíti amit nem csak Wi-Fi kapcsolaton keresztül, hanem USB kábelen, vagy a kártya eltávolításával menthetünk számítógépünkre.

Főbb jellemzők:

 • Full HD – 1080p – valós és nem szoftveres felbontás.
 • Nagy látószögű optika.
 • Nagy érzékenységű mikrofonjának köszönhetően kiváló hangrögzítés.
 • Mozgás-érzékelt és folyamatos felvétel.
 • Teljes WiFi vezérlés. Pl.: memória letöltés, kártya távoli törlés, direkt WiFi online követés.
 • Masszív ház: mil-810 szabvány.

Ingyenesen letölthető IOS és ANDROID applikáció.Ingyenesen letölthető IOS és ANDROID applikáció.Ingyenesen letölthető IOS és ANDROID applikáció.

Ár: 145 000 Ft

Mobil internet-online testkamera HD

  Mobil internet-online testkamera HD             Mobil internet-online testkamera HD

Mobilinternet hálózaton is használható!

Fókuszálhtó minikamera: egy papílapra 5 cm-ről ráfókuszálható!
FHD képfelbontásnak köszönhetően a közvetített kép online nagyítható!

Főbb jellemzők:

 • Full HD (1080p) valós, és nem szoftveres felbontás.
 • Fókuszálható képméret.
 • Nagy érzékenységű mikrofonjának köszönhetően kiváló hangrögzítés.
 • Mozgás-érzékelt és folyamatos felvétel.
 • Teljes WiFi vezérlés, pl.: memória letöltés, kártya távoli törlés, direkt WiFi online követés.

Ingyenesen letölthető IOS és ANDROID applikáció.Ingyenesen letölthető IOS és ANDROID applikáció.

Ingyenesen letölthető IOS és ANDROID applikáció!

Ár: 200 000 Ft-tól

Távvezérlőbe rejtett minikamera diktafon
Távvezérlőbe rejtett minikamera diktafon      Távvezérlőbe rejtett minikamera diktafon

Az exkluzív, kém kulcstartó rejtett kamerával és tökéletes álcázással. A kulcstartó választható FHD / HD felbontással. Vibrációs jelzéssel rendelkezik.

Funkciók:

 • FHD/HD beállítható felbontás (1080/720p).
 • Videófelvételt és fényképeket is készít.
 • Tökéletes álcázás.
 • 120 perces folyamatos felvétel.
 • Maximális kidolgozás.
 • Magándetektívek és más profi szakemberek számára is ajánlott.
 • Speciális WDR kamera.

Precíz álcázás
Az összes micro SD kártya bemenet, USB bemenet jól álcázott, így a kulcstartón semmi sem vehető észre. A kulcstartó további előnye a jelződiódák kiváló álcázása, amelyeket csak a kulcstartó tulajdonosa láthat. Ennek köszönhetően ez a kulcstartó semmilyen figyelmet nem kelt.

Intuitív vezérlés
Abban az esetben, ha váratlan helyzet éri (a hivatalnok, rendőr csúszópénzt kér, valaki a jogait akarja eltiporni, stb.), nincs ideje elővennie a diktafont és ellenőrizni, hogy a megfelelő diódák világítanak-e, akkor önnek azonnali felvételrögzítésre van szüksége a kulcstartó ellenőrzése nélkül. Az intuitív vibrációknak köszönhetően tökéletesen tudni fogja, hogy pontosan mit csinál a kulcstartó, anélkül, hogy ránézne: azonnali felvételt készíthet vele!

WDR kamera
Annak köszönhetően, hogy a kulcstartó WDR kamerával ellátott, rosszabb fényviszonyok (árnyék, nappal szemben stb.) sokkal jobb minőségű felvételt készít, mint a többi kamera. A WDR kamera automatikusan alkalmazkodik az adott fényviszonyokhoz.

A kulcstartó rejtett kamera lehallgató készülék diktafont nyakában vagy kulcstartóján is hordhatja, hogy állandóan kéznél legyen, és HD minőségű felvételeket készíthessen maga és családja szórakoztatására. A kulcstartó minikamera diktafon használata egyszerű, nem igényel semmiféle szakértelmet. Kamerák esetében nem megszokott, de jelenesetben a HD kép mellé profi hangminőség párosul. A hangot 10-15 méterről érzékeli, és HI-FI minőségben rögzíti azt. A mini rögzítő elérhető diktafon és kameradiktafon változatban is.

Műszaki paraméterei:

 • Memória: maximum 32 GB MicroSD kártya.
 • Méretei: 50x30x15mm.
 • A távvezérlő mini kamera valós HD felbontású és nem szoftveres konvertálású.
 • Kimagasló mikrofon érzékenység.

Kulcstartóba rejtett kamera felhasználási javaslata:
Oknyomozati újságírás és magánnyomozati feladatok elvégzésének elengedhetetlen eszköze.

Ár: 85 000 Ft (csak hang)
Ár:
115 000 Ft (kép/hang)

Profi HD kulcstartókamera videóval

Egérbe rejtett kamera lehallgató készülék

Egérbe rejtett kamera lehallgató készülékEgérbe rejtett kamera lehallgató készülékEgérbe rejtett kamera lehallgató készülékFull HD (1080p) felbontás

A piacon egyedülálló üzemidővel és felvételi minőséggel rendelkező megfigyelő kamera. Egy feltöltéssel 7 nap működésre képes, szemben a tömegtucat termékekre jellemző 1,5 órás üzemidőhöz képest.

A mozgás-érzékelt felvételt testhőmérsékletre indítja, és nem szoftveresen végzi, mint a kommersz
eszközök, ezzel elkerülve a felesleges felvételeket és az idő előtti lemerülést.

A készülék mikrofon érzékenysége kiváló, a beszélgetéseket és hangokat 10-12 méterről képes Hi-Fi minőségben rögzíteni.

Az egérbe rejtett-kamera poloska kiváló választás irodák, üzletek és magánlakások védelmére.

Besurranó tolvajok, nyaralás alatt lakásbetörések alkalmával kiváló HD minőségű felvételt képes készíteni az elkövetőkről. Nem kell attól tartani, hogy betörés alkalmával a rejtett kamerát a betörök magukkal vinnék, mert
küllemre teljesen megegyezik egy hagyományos számítógépes egérrel.

Egérbe rejtett kamera műszaki jellemzése:

 • Egyedülálló, 7 nap üzemidejű rejtett HD kamera.
 • Mozgásérzékelős mini kamera testhőmérséklet érzékeléssel.
 • Valós HD rejtett kamera, és nem szoftveresen manipulált felbontás.
 • Speciális mikrofonjának köszönhetően a mikrofon hatótávja 10-12 méter.

HD kém kamera egérben 1 hét üzemidővel bemutató videó

Órába rejtett kamera lehallgató készülék

Órába rejtett kamera lehallgató készülékÓrába rejtett kamera lehallgató készülék

A rejtett IP kamerával ellátott asztali óra nem kelt feltűnést így az irodák, lakások, házak és raktárak megfigyelésére alkalmas. A különböző funkcióinak köszönhetően, mint amilyen a távolsági megfigyelés interneten keresztül, mozgásérzékelős felvétel rögzítés, hurkos felvétel készítése és a folyamatos tápellátása a hálózati vezetéken keresztül a hosszú távú megfigyelés legalkalmasabb segédeszközei közé tartozik. Az aktuális modell az előző sikeres modellek változata. A legújabb újítás lehetővé teszi az interneten keresztül végezhető lefigyelést, egyszerű mobiltelefonos applikáció segítségével, amely elérhető Androidos és iOS rendszerekhez is.

Funkciók:

 • 1080/720 vagy 480px@30FPS felbontású videók készítése .MOV formátumban.
 • A videófelvétel mellett HQ hangfelvételt is rögzít.
 • Teljesen sötétségben is képes felvételt rögzíteni, IR megvilágítással (0,03 LUX).
 • 78°-os szögfelvétel.
 • Távolsági megfigyelés internet segítségével.
 • Mozgásérzékelős és folyamatos felvétel.
 • Hurkos felvételi mód.
 • Folyamatos felvétel hálózathoz csatlakozva.
 • SD memóriakártya támogatás 32 GB-ig.
 • Dátum és idő megjelenítése a felvételen.
 • Méretek: 162x78x34 mm.

A hagyományos rejtett kamerákkal ellentétben, ebben az órában a kamera álcázás a tökélyre van fejlesztve. A kameralencse precízen van elrejtve. A többi része az óra hátsó fedele alatt található, ezért a hátsó fedél leszerelése nélkül nem lehet semmit észrevenni az órán.

A csomag tartalma:

 • Kém óra IP kamerával (LawMate PV-FM20HDWI).
 • 2x AAA elem.
 • USB kábel.
 • Micro SD kártya 8 GB.
 • Tápellátó hálózati adapter.

A rejtett kamerás óra műszaki paraméterei és minősége minden tekintetben felülmúlja a hazánkban
kapható hasonló termék minőségét és tudását.

A nagy látószögű rejtett kamerának köszönhetően nem marad semmi rejtve, továbbá kiváló mikrofon érzékenységének köszönhetően a leghalkabb beszédet is Hi-Fi minőségben, akár 10-12 méterről is rögzíteni tudja.

Az órába rejtett-kamera poloska kiváló választás irodák, üzletek és lakások védelmére. Nyaralás alatti lakásbetörések alkalmával kiváló valós HD minőségű felvételt képes készíteni az elkövetőkről. A felvételeket a készülék micSD kártyára rögzíti amit USB kábelen keresztül vagy a kártya eltávolításával menthetünk számítógépünkre.

Külső monitorra csatlakoztatva egy távirányító segítségével a készüléket magunk konfigurálhatjuk, vagy állíthatjuk be a rejtett kamera látószögét, választható mp/képkocka 30-60fps, folyamatos vagy mozgásérzékelős kamera felvételi mód, dátumozás, memória kártya formázása, stb.

Memória felülírás funkció: Nem szükséges időközönként a memória kártyát törölni, hanem a készülék felülírja  legrégebbi felvételeket!

Az órába rejtett kamera műszaki jellemzése:

 • Egyedülálló, automatikus éjjellátó kameramód aktiválás.
 • Hálózatra csatlakoztatva korlátlan üzemidő.
 • Mozgásérzékelős kamera vagy folyamatos felvételi üzemmód.
 • Valós HD rejtett kamera, és nem szoftveres konvertálású képfelbontás.
 • Hangfelvétel az érzékeny mikrofonjának köszönhetően 10-12 méterről.
 • Az órába rejtett kamerát kimagasló minőségi összeszerelés jellemzi.
 • Egyedi igények esetén internetes online eléréssel is használható (opcionális).
 • Teljes online távvezérléssel vagy monitorra csatlakoztatva magunk konfigurálhatjuk!
 • Egyedi, hozott készülékbe is!

Ár: 163 000 Ft

Profi HD rejtett kamera kém kamera ébresztős órában, éjszakai felvétel belső infrával…

BB-18 mini rejthető kamera optika mini kém kamera

BB-18 mini rejthető kamera optika mini kém kamera

 • Egyszerűen kezelhető, hordozható kamera lehallgató készülék szett, használata semmiféle szakértelmet nem igényel.
 • Kimagasló kép és hangminőség, használhatja akár este is rossz fényviszonyok mellett is!
 • A rögzítő lehallgató készülék nem rendelkezik LCD kijelzővel, kompakt mérete miatt könnyen elhelyezheti ruházatán.
 • A mini kamera rögzítésének indítása történhet zsebből távvezérléssel vagy manuálisan.
 • Speciális erősítős mikrofonjának köszönhetően a hangfelvétel hatótávja 10m méter.
 • Memória: maximum 32 Gb, MicroSD kártya.
 • Méretei: 55x32x10mm.

A mini kamera felhasználási javaslata: Kiváló választás televízióknak, stúdióknak, biztonságtechnikai cégeknek, irodák, telephelyek, gépkocsik, biztonsági felügyeletére.

Ár: 75 000 Ft

RC-B18 Professzionális mini kamera lehallgató készülék szett mini kém kamerával

RC-B18 Professzionális mini kamera lehallgató készülék szett mini kém kamerávalRC-B18 Professzionális mini kamera lehallgató készülék szett mini kém kamerávalRC-B18 Professzionális mini kamera lehallgató készülék szett mini kém kamerával

 • Egyszerűen kezelhető, hordozható mini kamera lehallgató készülék szett, használata semmiféle szakértelmet nem igényel.
 • Kimagasló kép és hangminőség, használhatja akár este is, rossz fényviszonyok mellett.
 • A lehallgató készülék poloska nem rendelkezik LCD kijelzővel, kompakt mérete miatt könnyen elhelyezheti ruházatán.
 • A lehallgató készülék bekapcsolása indítható zsebből távvezérléssel vagy manuálisan.
 • A hangfelvétel hatótávja a speciális mikrofon erősítőnek köszönhetően 10 méter. (AGC elektronikával szerelve.)
 • Méretei: 55x32x10mm.
 • Memória: maximum 32 Gb MicroSD kártya.

A rejtett mini kamera szett felhasználási javaslata: Ruházaton elhelyezve televízióknak kandi-kamerás felvételek készítéséhez a legjobb választás.

Ára:

 • Rögzítő: 115 000 Ft
 • Ár (szettben): 185 000 Ft

Rejtett kamera, kém kamera, ruházaton rejthető gombkamera videóval

Laptop töltőbe rejtett kamera, Wifi-s rejtett kamerával is kapható!
Laptop töltőbe rejtett kém kamera, Wifi-s rejtett kamerával is kapható!  Laptop töltőbe rejtett kém kamera, Wifi-s rejtett kamerával is kapható!Laptop töltőbe rejtett kém kamera, Wifi-s rejtett kamerával is kapható!

Internetes online eléréssel is megvásárolható (opcionális)!

 • Az adapterbe rejtett kamera online távvezérléssel ki és be kapcsolható, illetve paraméterei ugyanígy programozhatóak.
 • Mozgásérzékelős kamera, vagy időre programozott vagy folyamatos felvétel indítás.
 • Memória felülírás funkció, ha a memória telítődik.
 • Online adatletöltés megfelelő sebességű internetes kapcsolat meglétekor.
 • A belső akkumulátorral 10 órás üzemidő, ha nincs a hálózatra csatlakoztatva (opcionális).
 • A mikrofon érzékenységének köszönhetően a hangfelvétel hatótávja: 10 méter.

A laptop töltőbe rejtett kamera felhasználási javaslata: Kiváló választás lakások, irodák rejtett kamerás megfigyelésére.

Ár: 163 000 Ft

HD mini kamera wifi laptop töltőben, bemutató videó 

Profi, szemüvegbe rejtett kamera – lehallgató készülék

Profi, szemüvegbe rejtett kamera - lehallgató készülékProfi, szemüvegbe rejtett kamera - lehallgató készülékProfi, szemüvegbe rejtett kamera - lehallgató készülék

Piacon az egyedüli minőségi szemüvegbe rejtett kamera ami kizárólag csak nálunk kapható. A szemüveg kamera csatlakoztatható külső rögzítő egységhez vagy rádiófrekvenciás adókészülékhez, aminek segítségével a kamera által látott kép továbbításra kerül egy vevőkészülékre.

A szemüvegbe rejtett kamera felhasználási javaslata: Kifejezetten ajánlott oknyomozó újságíróknak, magánnyomozóknak, szituációs sportlövőknek. 10 perc után maga a felhasználó is elfelejti, hogy a kamera a fején van!

Optika ár: 165 000 Ft
Rögzítő ár: 115 000 Ft

Szemüvegkamera, vizsgaszett videó

Rádiófrekvenciás kamera adó-vevő szett (vizsgaszett)

Rádiófrekvenciás kamera adó-vevő szett (vizsgaszett)Rádiófrekvenciás kamera adó-vevő szett (vizsgaszett)

A vezeték nélküli kamera adóvevő szett használható nagy hatótávú kép és hang továbbítására ott, ahol nincs lehetőség internetes (WiFi) rendszer kiépítésre, és fontos a nagy hatótávú minőségi kép és hang átvitel.

A vezeték nélküli kamera adó készülékhez gyakorlatilag bármilyen kamerát csatlakoztathatunk, kínálatunkban szereplő BB-18 típusú kamerát vagy akár a fenti pontban található szemüvegbe rejtett kamerát is.

A kamera adóvevő műszaki paraméterei:

 • Hatótáv: 300m-2km a csatlakoztatott antenna és a terepviszonyok függvényében.
 • Opcionális nagy kapacitású akkumulátor, aminek segítségével az üzemidő jelentősen meghosszabbítható.
 • 8 db különböző választható csatorna – ha egy időben több készüléket szeretnénk üzemeltetni azonos hatótávon belül.
 • Állítható kimenő teljesítmény az energia megtakarítás végett.
 • Több típusú kamera csatlakoztatható az adó készülékhez ami külső feszültséget is biztosít.
 • Kamera adó üzemideje: 2-4 óra.

Vezeték nélküli kamera szett felhasználási javaslata: Rejtett kamera lehallgató szettet ajánljuk televízióknak külsős munkákhoz, kandi-kamerás felvételek készítéséhez, drónok nagy hatótávú kép és hang továbbítására.

Ár: 240 000 Ft

Lehallgató készülék szett, vizsgaszett

RC-150FHD HD rejtett kamera lehallgató készülék szett

RC-150FHD HD rejtett kamera lehallgató készülék szettRC-150FHD HD rejtett kamera lehallgató készülék szettFull HD felbontás

 • Egyedülálló, 140 fokos látószögű mini kamera.
 • A rögzítés történhet mozgásérzékelt, folyamatos és távvezérelt felvételi módban.
 • Memória felülírás funkció, ha a memóriakártya telítődik.
 • Érzékeny mikrofonjának köszönhetően a mikrofon hangfelvételének hatótávja 8 méter.
 • Opcionálisan vásárolható memóriakártya kapacitása: 64GB.
 • Valós FULL HD felvétel és nem szoftveresen előállított felbontás.

Rejtett kamera szett felhasználási javaslata:

Kifejezetten televízióknak vagy oknyomozó újságíróknak ajánljuk, ahol elengedhetetlen a kiváló
rejtett kamerás – Full HD – képminőség a majdani adásba kerülés végett.

Ár: 139 900 Ft

HD kém kamera 140fokos optikával

Távvezérelhető RF kamera lehallgató készülék szett (vezetékes és rádiós kamerákhoz)

Távvezérelhető RF kamera lehallgató készülék szett (vezetékes és rádiós kamerákhoz) Távvezérelhető RF kamera lehallgató készülék szett (vezetékes és rádiós kamerákhoz) Távvezérelhető RF kamera lehallgató készülék szett (vezetékes és rádiós kamerákhoz)

 • Optika: 70 fok.
 • Mozgásérzékelős kamera és folyamatos felvétel.
 • Memória felülírás funkció.
 • Hangfelvétel: 8 méter.
 • 16 FB SD (opcionális).
 • Belső rádiófrekvenciás 2,4Ghz-es rádiós vevő.
 • Rádiós kamerák vétele 20-300m-ig.
 • Külső antenna csatlakoztatható.
 • Ruházaton vagy könyvespolcon elhelyezve tárgyalások, megbeszélések rögzítésére jó választás!

Ára: 99 900 Ft

Profi, hangfalba rejtett kamera lehallgató készülék mini kémkamera

Profi, hangfalba rejtett kamera lehallgató készülék mini kémkamera Wi-Fi

 • Wifi-s rejtett kamerás változatban is kapható (opcionális).
 • Teljes online távvezérléssel.
 • Mozgásérzékelős kamera, hangra, időre programozott vagy folyamatos felvétel indítás.
 • Memória felülírás funkció.
 • Online adatletöltés.
 • Belső akkumulátorral (opcionális).
 • Hangfelvétel: 10 méterig.

Rejtett kamera lehallgató készüléket használhatja otthonában vagy irodájában, a besurranó tolvajok ellen.

Ár: 163 000 Ft

Routerbe rejtett kamera lehallgató készülék (Wifi-s rejtett kamerás változatban is kapható)

Routerbe rejtett kamera lehallgató készülék mini kém kameraWi-Fi

 • Mozgásérzékelős kamera hangra, időre programozott, vagy folyamatos felvétel indítással.
 • Memória felülírás funkció.
 • Online adatletöltés és teljes távvezérlés.
 • Belső akkumulátorral (opcionális).
 • Hangfelvétel: 10 méterről.
 • A routert tartalmazza a feltüntetett ár!
 • Egyedi, hozott routerbe is!

A rejtett kamera lehallgató készüléket használhatja otthonában vagy irodájában a besurranó tolvajok ellen.

Kém kamera a routerben, ONLINE WIFI-s változatban is.

Ár: 163 000 Ft

Monitorba rejtett kémkamera lehallgató készülék

Monitorba rejtett kémkamera lehallgató készülékWi-Fi

 • WIFI-s rejtett kamerás változatban is kapható (opcionális).
 • Teljes online távvezérléssel.
 • Mozgásérzékelős kamera hangra, időre programozott, vagy folyamatos felvétel indítással.
 • Memória felülírás funkció.
 • Online adatletöltés.
 • Belső akkumulátorral (opcionális).
 • Hangfelvétel: 10 méterről.
 • A monitort nem tartalmazza a feltüntetett ár!
 • Egyedi, hozott monitorba is!

Rejtett kamera lehallgató készüléket használhatja otthonában vagy irodájában, a besurranó tolvajok ellen.

Ár: 163.000 Ft (a fotó illusztráció)

Rejtett kamerákról általánosságban:

Minden kamera rejthető kamera és minden elrejtett kamera rejtett kamerának minősül. Egy beta kamera is lehet rejtett kamera, ha mondjuk egy takaróval azt letakarjuk vagy egy sötétített üveglap mögé tesszük és onnan végzünk vele megfigyeléseket. A hazai jogrendszerben vannak a tiltott rejtett kamerák és vannak a legális rejtett kamerák. A pontos törvényi szabályozás kimondja, hogy mi számít haditechnikai eszköznek és ezért azok birtoklása, kereskedelme tiltott. Idézet a törvényből: “rejtő eszközbe rejtett miniatűr kamera és  tartozékai” titkos vizuális megfigyelési eszköznek, így haditechnikai  terméknek minősül. Hazánkban teljes káosz uralkodik e téren, mert miközben minden berendezés megvásárolható kiskereskedelmi üzletekben, amivel mások magánéletében megfigyelhetünk, lehallgathatunk, a vonatkozó törvény már egy komolyabb, 10 órát meghaladó felvételidejű diktafont is titkosszolgálati eszköznek minősít.

Eladó rejtett kamerák, eladó mini kamerák, eladó lehallgató készülékek, eladó mini lehallgatók, eladó mini diktafonok, eladó mini hangrögzítők, eladó GPS nyomkövetők, eladó poloska detektorok, eladó mini lehallgatók nagy választékban készletről azonnal kém szaküzletből.

Rejtett kamerákRejtett kamerákRejtett kamerák

Szaküzlet: H-2120, Dunakeszi, Fő u. 115.
Tel.: +36 20 399 1387, +36 20 925 2406
E-mail: info@poloska.com

A honlap sütiket használ. Részletek

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás