Hívjon minket bizalommal!
+36-20-399-1387
+36-20-925-2406

Mini kamerák


Technika fejlődésével a vizuális megfigyelés eszközei a rejtett kamera lehallgató készülékek is miniatürizálódtak. Gondoljunk a tenyérnyi mobiltelefonokban elhelyezett mini kamerákra és számtalan technikai újdonságra, fényképezőgépekre, mini videókamerákra amikben szintén mini kamera van beépítve. Ezeket a mini kamerákat külön egységként is megvásárolhatjuk, akár dobozolt mini kamera vagy mint panel mini kamera formájában is.


Mini kamerák a hétköznapjainkban:

Rejtett-kamerakMinikamera lehallgató készülékeket számtalan felhasználás jellemzi, biztonságtechnikától a szórakoztató elektronikáig, gyermekfelügyeletig bárhol találkozhatunk velük. Gondoljunk a kandi kamerás televíziós műsorokra, ahol a becsapott alany semmit sem sejtve egy vagy esetenként több mini kamera lehallgató készülék figyeli a mozgását, vagy bevásárlóközpontokban elhelyezett  mini rejtett lehallgató kamera készülékekre amik segítségével az áruházi lopásokat próbálják felderíteni. Az utóbbi években nagy divat modell járművekre is mini kamerákat elhelyezni vagy láthatunk terepasztalok, helikopterek, versenyautókban is.  Ilyen esetekben is kizárólag mini kamerákat lehet alkalmazni, mert a normál méretű videokamerák mérete , fizikai jellemzői nem teszik lehetővé az adott felszerelést és azok felhasználását a maketteken. Kiemelt felhasználási területe a biztonságtechnika, ahol ezeket a minikamerákat tűoptikájuk révén és kis méretüknél fogva előszeretettel alkalmazzák, mert nem foglalnak nagy helyet és látványukkal nem okoznak nagy feltűnést és nem váltanak ki kellemetlen érzéseket az emberekben, hogy állandóan figyelik őket… Érdekes statisztika, hogy egy budapesti lakost átlagban napi 45-50db kamera látja, ebbe beletartoznak a térfigyelő kamerák, benzinkút ill. az itt-ott elhelyezett webkamerák is. Bűncselekmény esetén nem is csoda, hogy a nyomozóhatóság első lépésben az elkövető vagy elkövetők útvonalán vagy feltételezhető útvonalán az összes ilyen minikamera vagy térfigyelő kamera felvételét kikéri az üzemeltető cégektől.

Mini kamerák működése:
Ezeket a minikamerákat csatlakoztathatjuk valamilyen rögzítő berendezéshez, ami memóriakártyára vagy HDD tárra rögzíti az eseményeket. Ha nem szeretnék rögzíteni, csak monitor üzemben használni abban az esetben elegendő egy hagyományos monitor vagy televízió készülék csatlakoztatása amin megjeleníthetjük a kamera képét. Internetes vagy GSM mint kommunikációs csatornát felhasználva is van lehetőségünk hogy a minikameránk képét mobiltelefonon vagy laptopon online megfigyelhessük. Minikamera csatlakoztatása a fent említett készülékekhez történhet kábelesen vagy rádiófrekvenciás adó-vevőn szetten keresztül, de érdemes a kábeles kiépítést alkalmazni.

Mini kamerák képminősége:

Minikamerák méretükhöz képest rendkívül jó fényérzékenységgel  rendelkeznek, akár nagyon gyenge fényviszonyok mellett is  képesek az 1mm-es optikán keresztül jó minőségű képet  megjeleníteni. Minikamerák optikája többnyire cserélhető, a  alkalmazkodva az adott feladatokhoz, látószög-nagyítás bizonyos  keretek közt variálható. Minikamerák érzékelői többnyire CMOS vagy CCD lapkával vannak szerelve, amik nagymértékben befolyásolják a minikamera képminőségét. Általánosságban a minőségre az optika méretéből következtetünk, mert a bejutó fény határozza meg a minikamerák képét. Minél kisebb helyen jut fény a képalkotó áramkörökhöz ill. az érzékelő lapkához annál rosszabb lesz a minőség és annál nagyobb a minikamera fényigénye is. Vannak olyan speciális minikamerák amik cáfolják a fent leírtakat, de azokban a mini kamerákban az érzékelő lapka sokkal nagyobb és jobb minőségű a standard hagyományos társaiban alkalmazott érzékelőkhöz képest, ez a minőség a minikamera árában is megmutatkozik.Éjjel is látó mini kamerák:

Ezeket a mini kamerákat D/Night-os mini kameráknak hívjuk. Nappal színes képet adnak, éjjel átmennek fekete-fehérbe és infravető segítségével éjjel is láthatunk velük. Természetesen nem minden mini kamera képes az éjszakai felvételekre. Mini kamera vásárlása előtt kérje ki szakembereink tanácsát!


RC-2300 mobiltöltő kamera WIFI FHD /internet online/

Akkubankba rejtett full HD kamera internetes online wifi és mobil internet eléréssel és teljes távvezérléssel
Korlátlah hatótávú, világ bármely pontjáról nézhető, hallgatható!

                     

Kamera önálló egységként is üzemeltethető, beépített akkumulátornak köszönhetően 6,5 óra folyamatos rögzítés és valósidejű online elérést tesz lehetővé.
Készülék mobiltelefon töltésére is használható, tehát az eredeti funkcióját a kamera működése nem befolyásolja.

Főbb jellemzők:

 • Full HD 1080p valós és nem szoftveres felbontás
 • Nagy látószögű optika
 • Nagy érzékenységű mikrofonjának köszönhetően kiváló hang rögzítés
 • Mozgás-érzékelt és folyamatos felvétel
 • Teljes wifi vezérlés pl: memória letöltés, kártya távoli törlés

  Ingyenesen letölthető IOS és ANDROID aplikció
  Ár: 163,000Ft


RC- 3500 FHD-WIFI test-kamera

Kompakt kamerát nem csak a testünkön hanem bárhol elhelyezhetjük akár az irodánkban vagy az otthonunkban.
Kamera teljes funkcióit wifi kapcsolaton keresztül is elérhetjük, online nézhetjük vagy a teljes tartalmat is letölthetjük.
Felvételeket a készülék mic-SD kártyára rögzíti amit nem csak wifi kapcsolaton keresztül  hanem USB kábelen  vagy a kártya eltávolításával menthetünk számítógépünkre.

Főbb jellemzők:

 • Full HD 1080p valós és nem szoftveres felbontás
 • Nagy látószögű optika
 • Nagy érzékenységű mikrofonjának köszönhetően kiváló hang rögzítés
 • Mozgás-érzékelt és folyamatos felvétel
 • Teljes wifi vezérlés pl: memória letöltés, kártya távoli törlés, direkt wifi online követés
 • Masszív ház mil-810 szabvány

 

Ár: 145,000Ft Mobil internet-online test kamera HD

               

Mobilinternet hálózaton is használható!
Fókuszálhtó minikamera, egy papílapra 5cm-ről ráfókuszálható.
FHD képfelbontásnak köszönhetően a közvetített kép online nagyítható!

Főbb jellemzők:

 • Full HD 1080p valós és nem szoftveres felbontás
 • Fókuszálható képméret
 • Nagy érzékenységű mikrofonjának köszönhetően kiváló hang rögzítés
 • Mozgás-érzékelt és folyamatos felvétel
 • Teljes wifi vezérlés pl: memória letöltés, kártya távoli törlés, direkt wifi online követés

     
ingyenesen letölthető IOS és ANDROID aplikció
Ár: 200,000Ft-tólTávvezérlőbe rejtett minikamera diktafon

poloskakamera      minilehallgato

Exkluzív kém kulcstartó rejtett kamerával és tökéletes álcázással. A kulcstartó választható FHD / HD felbontással és vibrációs jelzéssel rendelkezik.

Funkciók:

 • FHD/HD beállítható felbontás (1080/720p)
 • videófelvételt és fényképeket is készít
 • tökéletes álcázás
 • 120 perces folyamatos felvétel
 • maximális kidolgozás
 • magándetektívek és más profi szakemberek számára is ajánlott
 • speciális WDR kamera

Precíz álcázás
Az összes micro SD kártya bemenet, USB bemenet jól álcázott így a kulcstartón semmi sem vehető észre. A kulcstartó további előnye a jelződiódák kiváló álcázása, amelyeket csak a kulcstartó tulajdonosa láthat. Ennek köszönhetően ez a kulcstartó semmilyen figyelmet nem kelt.

Intuitív vezérlés
Abban az esetben, ha váratlan helyzet éri (a hivatalnok, rendőr csúszópénzt kér, valaki a jogait akarja letiporni, és más helyzetekben), nincs ideje elővennie a diktafont és lekontrolálni, hogy a megfelelő diódák világítanak-e. Önnek azonnali felvételrögzítésre van szüksége a kulcstartó lekontrolása nélkül. Azintuitív vibrációknak köszönhetően tökéletesen tudnifogja, hogy pontosan mit csinál a kulcstartó anélkül, hogy ránézne, s azonnali felvételt készíthet vele.

WDR kamera
Annak köszönhetően, hogy a kulcstartó WDR kamerával ellátott, rosszabb fényviszonyok (árnyék, nappal szemben stb.) sokkal jobb minőségű felvételt készít mint a többi kamera. A WDR kamera automatikusan alkalmazkodik a megadott fényviszonyokhoz.

Kulcstartó rejtett kamera lehallgató készülék diktafont nyakában vagy kulcstartóján is hordhatja, hogy állandóan kéznél legyen és HD minőségű felvételeket készíthessen maga és családja szórakoztatására. Kulcstartó minikamera diktafon használata egyszerű, nem igényel semmiféle szakértelmet. Kamerák esetében nem megszokott, de jelenesetben a HD kép mellé profi hangminőség párosul. Hangot 10-15m-ről érzékeli és HI-FI minőségben rögzíti azt. Mini rögzítő elérhető diktafon és kameradiktafon változatban is.

Műszaki paraméterei:

 • Memória maximum 32Gb MicroSD kártya
 • Méretei: 50x30x15mm
 • Távvezérlő mini kamera valós HD felbontású és nem szoftveres konvertálású
 • Kimagasló mikrofon érzékenység

Kulcstartóba rejtett kamera felhasználási javaslata:
Oknyomozati újságírás és magánnyomozati feladatok elvégzésének elengedhetetlen eszköze.

Ár: 85,000Ft (csak hang)     Ár: 115,000Ft (kép/hang)
Egérbe rejtett kamera lehallgató készülék

rejtettkameraegerben2rejtettkameraegerben3rejtettkameraegerben1lehallgatókészülék

Piacon egyedülálló üzemidővel és felvételi minőséggel rendelkező megfigyelő kamera.
Egy feltöltéssel 7 nap működésre képes, szemben a tömegtucat termékekre jellemző
1,5 órás üzemidőhöz képest.
Mozgás-érzékelt felvételt test hőmérsékletre indítja és nem szoftveresen végzi mint a kommersz
eszközök, ezzel elkerülve a felesleges felvételeket és az idő előtti lemerülést.
Készülék mikrofon érzékenysége kiváló, beszélgetéseket hangokat 10-12m-ről képes HI-FI minőségben rögzíteni.
Egérbe rejtett-kamera poloska kiváló választás irodák, üzletek és magánlakások védelmére.
Besurranó tolvajok, nyaralás alatt lakásbetörések alkalmával kiváló HD minőségű
felvételt képes készíteni az elkövetőkről.
Nem kell attól tartani, hogy betörés alkalmával a rejtett kamerát a betörök magukkal vinnék, mert
küllemre teljesen megegyezik egy hagyományos számítógépes egérrel.

Egérbe rejtett kamera műszaki jellemzése:

 • Egyedülálló 7nap üzemidejű rejtett HD kamera
 • Mozgásérzékelős mini kamera testhőmérséklet érzékeléssel
 • Valós HD rejtett kamera és nem szoftveresen manipulált felbontás
 • Speciális mikrofonjának köszönhetően a mikrofon hatótávja 10m-12m

  Ár: 154,900Ft
Órába rejtett kamera lehallgató készülék
rejtettkameraorabanrejtettkameraoraban4

         

A rejtett IP kamerával ellátott asztali óra nem kelt feltűnést így az irodák, lakások, házak és raktárak megfigyelésére alkalmas.

A különböző funkcióinak köszönhetően, mint amilyen a távolsági megfigyelés interneten keresztül, mozgásérzékelős felvétel rögzítés, hurkos felvétel készítése és a folyamatos tápellátása a hálózati vezetéken keresztül a hosszú távú megfigyelés legalkalmasabb segédeszközök közé tartozik.

Az aktuális modell az előző sikeres modellek változata. A legújabb újítás lehetővé teszi az interneten keresztül végezhető lefigyelést egyszerű mobiltelefonos applikáció segítségével Androidos és iOS rendszerekkel.

Funkciók:

 • 1080/720 vagy 480px@30FPS felbontású videók készítése .MOV formátumban
 • videófelvétel mellett HQ hangfelvételt is rögzít
 • teljesen sötétségben is képes felvételt rögzíteni IR megvilágítással (0,03 LUX)
 • 78° – os szögfelvétel
 • távolsági megfigyelés internet segítségével
 • mozgásérzékelős / kontinuális felvétel
 • hurkos felvételi mód
 • folyamatos felvétel hálozathoz csatlakozva
 • SD memóriakártya támogatás 32GB-ig
 • dátum és idő megjelenítése a felvételen
 • méretek: 162x78x34 mm

A hagyományos rejtett kamerákkal ellentétben, ebben az órában a kamera álcázás a tökélyre van fejlesztve. A kameralencse precízen van elrejtve. A többi része az óra hátsó fedele alatt található, a hátsófedél leszerelése nélkül nem lehet semmit észrevenni az órán.

A csomag tartalma:

 • kém óra IP kamerával LawMate PV-FM20HDWI
 • 2x AAA elem
 • USB kábel
 • micro SD kártya 8GB
 • tápellátó hálózati adapter

Rejtett kamerás óra műszaki paraméterei és minősége minden tekintetben felülmúlja a hazánkban
kapható hasonló termék minőségét és tudását.
Nagy látószögű rejtett kamerának köszönhetően nem marad semmi rejtve, továbbá kiváló mikrofon érzékenységének köszönhetően a leghalkabb beszédet is HI-FI minőségben 10-12m-ről rögzíteni tudja.
Órába rejtett-kamera poloska kiváló választás irodák, üzletek és lakások védelmére.
Besurranó tolvajok, nyaralás alatti lakásbetörések alkalmával kiváló valós HD minőségű
felvételt képes készíteni az elkövetőkről.
Felvételeket a készülék micSD kártyára rögzíti amit USB kábelen keresztül vagy a kártya eltávolításával
menthetünk számítógépünkre.
Külső monitorra csatlakoztatva egy távirányító segítségével a  készüléket magunk konfigurálhatjuk vagy állíthatjuk be a rejtett kamera látószögét. Választható mp/képkocka 30-60fps, folyamatos vagy mozgásérzékelős kamera felvételi mód, dátumozás, memória kártya formázása stb. Memória felülírás funkció: Nem szükséges időközönként a memória kártyát törölni, hanem a készülék felülírja  legrégebbi felvételeket!

Órába rejtett kamera műszaki jellemzése:

 • Egyedülálló automatikus éjjellátó kameramód aktiválás
 • Hálózatra csatlakoztatva korlátlan üzemidő
 • Mozgásérzékelős kamera vagy folyamatos felvételi üzemmód
 • Valós HD rejtett kamera és nem szoftveres konvertálású képfelbontás
 • Hang felvétel az érzékeny mikrofonjának köszönhetően 10-12m-ről
 • Órába rejtett kamerát kimagasló minőségi összeszerelés jellemzi
 • Egyedi igények esetén internetes online eléréssel is használható (opcionális)
 • Teljes online távvezérléssel vagy monitorra csatlakoztatva magunk konfigurálhatjuk!
  Egyedi hozott készülékbe is!

  Ár: 163,000Ft

          BB-18 mini rejthető kamera optika mini kém kamera

minikamerák

 • Egyszerűen kezelhető, hordozható kamera lehallgató készülék szett, használata semmiféle szakértelmet nem igényel
 • Kimagasló kép és hangminőség, használhatja akár este is rossz fényviszonyok mellett
 • Rögzítő lehallgató készülék nem rendelkezik LCD kijelzővel, kompakt mérete miatt könnyen elhelyezheti ruházatán
 • Mini kamera rögzítésének indítása történhet zsebből távvezérléssel vagy manuálisan
 • Speciális erősítős mikrofonjának köszönhetően a hangfelvétel hatótávja 10m-ről
 • Memória: maximum 32Gb MicroSD kártya
 • Méretei: 55x32x10mm

Mini kamera felhasználási javaslata:
Kiváló választás televízióknak, stúdióknak,biztonságtechnikai cégeknek, irodák, telephelyek, gépkocsik, biztonsági felügyeletére.

         Ár:75,000Ft

          RC-B18 Professzionális mini kamera lehallgató készülék szett mini kém kamerával
rejtettkamera20rejtettkamera22minikamerák

 • Egyszerűen kezelhető, hordozható mini kamera lehallgató készülék szett, használata semmiféle szakértelmet nem igényel.
 • Kimagasló kép és hangminőség, használhatja akár este is rossz fényviszonyok mellett
 • Lehallgató készülék poloska nem rendelkezik LCD kijelzővel, kompakt mérete miatt könnyen elhelyezheti ruházatán .
 • Lehallgató készülék bekapcsolása indítható zsebből távvezérléssel vagy manuálisan.
 • Hangfelvétel hatótávja a speciális mikrofon erősítőnek köszönhetően 10m, (AGC elektronikával szerelve)
 • Méretei: 55x32x10mm
 • Memória: maximum 32Gb MicroSD kártya

Rejtett mini kamera szett felhasználási javaslata:
Ruházaton elhelyezve televízióknak kandi-kamerás felvételek készítéséhez a legjobb választás.

Rögzítő: 115,000Ft    Szettben Ár: 185,000Ft

 Laptop töltőbe rejtett kém kamera, Wifi-s rejtett kamerával is kapható!
laptop tolto  timthumb45W-Notebook-Adaptor-for-19V2-37A-Asus-3-0mm-1-1mm

8T6o5jqRc

Internetes online eléréssel is megvásárolható (opcionális)

 • Adapterbe rejtett kamera online távvezérléssel ki és be kapcsolható, paraméterei programozható
 • Mozgásérzékelős kamera, hang, időre programozott vagy folyamatos felvétel indítás
 • Memória felülírás funkció ha a memória telítődik
 • Online adatletöltés megfelelő sebességű internetes kapcsolat meglétekor
 • Belső akkumulátorral 10 órás üzemidő ha nincs a hálózatra csatlakoztatva (opcionális)
 • Mikrofon érzékenységének köszönhetően a hangfelvétel hatótávja: 10m

Laptop töltőbe rejtett kamera felhasználási javaslata:
Kiváló választás lakások, irodák rejtett kamerás megfigyelésére

Ár: 163,000FtProfi szemüvegbe rejtett kamera lehallgató készülék

2334sg10_with_evo__69450.1411080607.1000.1200801914428(2)
Piacon az egyedüli minőségi szemüvegbe rejtett kamera ami kizárólag csak nálunk kapható.
A szemüveg kamera csatlakoztatható külső rögzítő egységhez vagy rádiófrekvenciás adókészülékhez, aminek segítségével a kamera által látott kép továbbításra kerül egy vevőkészülékre.

Szemüvegbe rejtett kamera felhasználási javaslata:
Kifejezetten ajánlott oknyomzó újságíróknak, magánnyomozóknak, szituációs sportlövőknek és mindenkinek akik feltűnés
(10-perc után maga a felhasználó is elfelejti, hogy a kamera a fején van)

Optika Ár 165,000Ft
Rögzítő Ár: 115,000Ft          Rádiófrekvenciás  kamera adó-vevő szett (vizsgaszett)

rejtettkamera545               minikamerák

Vezeték nélküli kamera adóvevő szett használható nagy hatótávú kép és hang továbbítására ott ahol nincs lehetőség internetes wifi rendszer kiépítésre és fontos a nagy hatótávú minőségi kép és hang átvitel.
A vezeték nélküli kamera adó készülékhez gyakorlatilag bármilyen kamerát csatlakoztathatunk, kínálatunkban szereplő
BB-18 típusú kamerát vagy akár a fenti pontban található szemüvegbe rejtett kamerát is.

Kamera adóvevő műszaki paraméterei:

 • Hatótáv: 300m-2km a csatlakoztatott antenna és a terepviszonyok függvényében
 • Opcionális nagy kapacitású akkumulátor aminek segítségével az üzemidő jelentősen meghosszabbítható
 • 8db különböző választható csatorna ha egy időben több készüléket szeretnénk üzemeltetni azonos hatótávon belül
 • Állítható kimenő teljesítmény az energia megtakarítás végett
 • Több típusú kamera csatlakoztatható az adó készülékhez ami külső feszültséget is biztosít
 • Kamera adó üzemideje: 2-4 óra

Vezeték nélküli kamera szett felhasználási javaslata:
Rejtett kamera lehallgató szettet ajánljuk televízióknak külsős munkákhoz, kandi-kamerás felvételek készítéséhez,
drónok nagy hatótávú kép és hang továbbítására.

Ár:240,000Ft              RC-150FHD HD rejtett kamera lehallgató készülék szett

hidden-button-camera-dvrhd-609lehallgatókészülék

 

 • Egyedülálló 140 fokos látószögű mini kamera
 • A rögzítés történhet mozgásérzékelt, folyamatos és távvezérelt felvételi módban
 • Memória felülírás funkció ha a memóriakártya telítődik
 • Érzékeny mikrofonjának köszönhetően a mikrofon hangfelvételének hatótávja 8 méter
 • Opcionálisan vásárolható memória kártya kapacitása 64Gb SD
 • Valós FULL HD felvétel és nem szoftveresen előállított felbontás

Rejtett kamera szett felhasználási javaslata:

Kifejezetten televízióknak vagy oknyomozó újságíróknak ajánljuk, ahol elengedhetetlen a kiváló
rejtett kamerás Full HD képminőség a majdani adásba kerülés végett.

Ár:139,900Ft       Táv vezérelhető RF kamera lehallgató készülék szett
(vezetékes és rádiós kamerákhoz)

rejtettkamera54 SKU098179.6        SKU098179.8

 • Optika: 70fok
 • Mozgásérzékelős kamera és folyamatos felvétel
 • Memória felülírás funkció
 • Hangfelvétel: 8m
 • 16Gb SD (opcionális)
 • Belső rádiófrekvenciás 2,4Ghz-es rádiós vevő
 • Rádiós kamerák vétele 20-300m-ig
 • Külső antenna csatlakoztathatóRuházaton vagy könyvespolcon elhelyezve tárgyalások, megbeszélések rögzítésére jó választás


        Ára: 99,900Ft

            Profi hangfalba rejtett kamera lehallgató készülék mini kémkamera


rejtettkameraszett    8T6o5jqRc 

 • Wifi-s rejtett kamerás változatban is kapható (opcionális)
 • Teljes online távvezérléssel
 • Mozgásérzékelős kamera, hang, időre programozott vagy folyamatos felvétel indítás
 • Memória felülírás funkció
 • Online adatletöltés
 • Belső akkumulátorral (opcionális)
 • Hangfelvétel: 10m-ről 
  Rejtett kamera lehallgató készüléket használhatja otthonában vagy irodájában a besurranó tolvajok ellen.
  Ár: 163,000Ft        Routere rejtett kamera lehallgató készülék mini kém kamera
       rejtettkamerabeszereles8T6o5jqRc
         Wifi-s rejtett kamerás változatban is kapható

 • Mozgásérzékelős kamera, hang, időre programozott vagy folyamatos felvétel indítás
 • Memória felülírás funkció
 • Online adatletöltés és teljes távvezérlés
 • Belső akkumulátorral (opcionális)
 • Hangfelvétel: 10m-ről
 • Router tartalmazza a feltüntetett ár!
  Egyedi, hozott routerbe is!
  Rejtett kamera lehallgató készüléket használhatja otthonában vagy irodájában a besurranó tolvajok ellen.rejtett kamera
  Ár: 163,000Ft


         Monitorba rejtett kémkamera lehallgató készülék

rejtettkamerak32   8T6o5jqRc

 • WIFI-s rejtett kamerás változatban is kapható (opcionális)
 • Teljes online távvezérléssel
 • Mozgásérzékelős kamera hang, időre programozott vagy folyamatos felvétel indítás
 • Memória felülírás funkció
 • Online adatletöltés
 • Belső akkumulátorral (opcionális)
 • Hangfelvétel: 10m-ről
 • A monitort nem tartalmazza a feltüntetett ár!
 • Egyedi, hozott monitorba is!
  Rejtett kamera lehallgató készüléket használhatja otthonában vagy irodájában a besurranó tolvajok ellen.Ár: 163,000Ft (a fotó illusztráció)


Rejtett kamerákról általánosságban:

Minden kamera rejthető kamera és minden elrejtett kamera  rejtett kamerának minősül. Egy beta kamera is lehet rejtett kamera, ha  mondjuk egy takaróval azt letakarjuk vagy egy sötétített üveglap mögé  tesszük és onnan végzünk vele megfigyeléseket. A hazai jogrendszerben  vannak a tiltott rejtett kamerák és vannak a legális rejtett kamerák. A  pontos törvényi szabályozás kimondja, hogy mi számít haditechnikai  eszköznek és ezért azok birtoklása, kereskedelme tiltott. Idézet a törvényből: “rejtő eszközbe rejtett miniatűr kamera és  tartozékai” titkos vizuális megfigyelési eszköznek, így haditechnikai  terméknek minősül. Hazánkban teljes káosz uralkodik e téren, mert miközben minden berendezés megvásárolható kiskereskedelmi üzletekben, amivel
mások magánéletében megfigyelhetünk, lehallgathatunk, a vonatkozó törvény már egy komolyabb 10 órát meghaladó felvételidejű diktafont is titkosszolgálati eszköznek minősít. Eladó rejtett kamerák, eladó mini kamerák, eladó lehallgató készülékek, eladó mini lehallgatók, eladó mini diktafonok, eladó mini hangrögzítők, eladó gps nyomkövetők, eladó poloska detektorok, eladó mini lehallgatók nagy választékban készletről azonnal kém szaküzletből.


facebooktwitter


minidiktafonpoloska4minidiktafon2   minidiktafon

 

A honlap sütiket használ. Részletek

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás