Hívjon minket bizalommal!
+36-20-399-1387
+36-20-925-2406

Lehallgató készülékek

Lehallgató vevők-lehallgató készülékek. Hallgatózzon az éterben és szívja magába az információkat!

SIM Kártyás lehallgató készülék poloska

(Méretében azonos a DC-140 egy hetes mini hangrögzítő poloskával)

SIM Kártyás lehallgató készülék poloska2 év garancia

Műszaki paraméterek:

 • Készenléti idő egyedülálló a piacon: 1,5 hónap, azaz 6 hét!
 • Folyamatos online üzemidő: 16 óra
 • Méret: 50 x 30 x 15 mm

Termékismertető:

Ezzel a SIM kártyás lehallgató poloskával távolról ellenőrizhetjük gyermekeinket otthon, vagy ha úton vannak. Kis méretének köszönhetően könnyedén elhelyezhetjük táskájában és online felügyelhetjük azt. A lehallgató készülékbe elég egy feltöltős SIM kártyát behelyezni, és a telefonszámot felhívni, majd a lehallgató automatikusan felveszi a hívást mindenféle hangjelzés nélkül és továbbítja a környezeti hangokat, zajokat, beszélgetéseket.

A lehallgató készülék továbbá képes arra, hogy automatikusan érzékelje a hangot és tárcsázza telefonunkat. Ez nagy segítséget nyújt időszakosan vagy akár rendszeresen látogatott ingatlanok felügyelete esetén. Egy esetleges ajtó feltörés zaját vagy beszédet érzékelve azonnal hívja mobiltelefonunkat, így értesítve az illetéktelen behatolásról.

Továbbá ajánljuk minden olyan helyre ahol a baby-őr készülékek a terepviszonyok vagy a nagy távolság miatt nem képesek a működésre.

Tapasztalataink szerint kiváló választás áruvédelmi célokra, méreténél és üzemidejének köszönhetően több mint egy hónapig is képes egy töltéssel készenlétben lenni és az adott pillanatban amikor hangot érzékel hívást indítani a mobilkészülékünkre.

Ár: 115 000 Ft

Távirányítóba rejtett mini hangrögzítő lehallgató készülék poloska

Távirányitóba rejtett mini hangrögzítő lehallgató készülék poloskaTávirányitóba rejtett mini hangrögzítő lehallgató készülék poloska

 • VOX hangra aktiválódó rögzítés!
 • Felvételi hatótáv: 10-15 méter.
 • Kiváló, Hi-Fi hangminőség.
 • 30 óra üzemidő egy töltéssel!

2 év garanciaA mini hangrögzítő diktafont egy kulcstartón is hordhatja, hogy mindig kéznél legyen! A mini diktafonon kezelőszervei azonnali visszahallgatást és törlést tesznek lehetővé. Az eszköz  használatához számítógép nem szükséges. A mini hangrögzítő diktafon kiváló megoldás előadások, megbeszélések, jegyzetek, sportesemények rögzítésére, hatékony dokumentálására. HD kamerás változatban is üzletünkben megvásárolható!

Méretek: 50x30x15mm. Tartozékok: USB töltő, USB kábel. Gyártó: Japán.

A távirányítóba rejtett hangrögzítő felvétel közben semmiféle hang vagy fényjelzést nem ad, ebből következik, hogy működés teljesen észrevehetetlen. A rejtett hangrögzítő funkcióit a készüléken található funkció gombokkal tudja állítani vagy a mini rögzítőt ki-be kapcsolni.

A felvett hanganyagot számítógéppel vagy készülék szétpattintásával a készülékhez mellékelt speciális fejhallgató csatlakozóval ellátott hallgatón tudjuk visszahallgatni, vagy akár a nem releváns felvételeket törölni.

Speciális USB csatlakozón keresztül a felvett hanganyagot tárolhatja számítógépén vagy akár CD lemezre is mentheti.

Ár: 95.000.-


DC-140 „Gyufásdoboz” mini hangrögzítő lehallgató készülék

hetes, gyufásdobozlehallgató készülék

 • Piacon egyedülálló, 7 nap / 3 hét üzemidővel!
 • VOX hangra aktiválódó rögzítés.
 • Rögzítési hatótáv: 10-15 méter.
 • Méretei: 50x30x15mm.

2 év garanciaHasználta egyszerű, nem igényel semmiféle szoftver installálást számítógépén vagy szakértelmet. A lehallgató készülék diktafonon egyetlen kapcsoló található, amivel a mini rögzítőt bekapcsolhatjuk és felvétel végén ugyanezzel a kapcsolóval kapcsoljuk is ki. A felvett hanganyagot USB porton keresztül tudjuk a lehallgató készülékről menteni WAV-formátumban. A felvett hanganyagot lejátszhatjuk Windows vagy IOS rendszeren is, akár USB csatlakozóval rendelkező autórádión vagy egy LCD tv-re csatlakoztatva.

A készülék nem kínai gyártmány, saját fejlesztésű, 2 év garanciával.

FONTOS: A 7 napos üzemidőt folyamatos non-stop felvételnél is tudja és nem csupán készenlétben! A mini hangrögzítő diktafon lehallgató készülék kiváló megoldás előadások, megbeszélések, jegyzetek, sportesemények rögzítésére, azok hatékony dokumentálására. A mini hangrögzítő poloska fizikai mérete megegyezik egy gyufásdoboz méretével. A mini lehallgató készülék diktafont illegális hangrögzítésre felhasználni jogszabályba ütközik.

Ár: 105 000 Ft (10 nap üzemidő)

Standard USB hangrögzítő lehallgató készülék (lejátszós változatban is vásárolható)

Standard USB hangrögzítő lehallgató készülék

 • Maximális felvételi idő: 140 óra.
 • Felvételi hatótáv: az AGC elektronikának és érzékeny mikrofonjának köszönhetően 10 méter.
 • Memóriakapacitás: 8 GB.
 • Hi-Fi hangminőség.

Használta egyszerű: hordja kulcstartóján, vagy felejtse az asztalon! Adattárolóként is használhatja kedvenc zenéi, fotói vagy dokumentumai számára. A mini hangrögzítő diktafon használata nem igényel semmiféle szoftver-installálást számítógépén vagy szakértelmet, mindenki egyszerűen használhatja. A hangfelvételek készítésének legegyszerűbb módjai: hagyja a zsebében vagy rakja egy ceruzatartóba és másnap menjen érte.

2 év garanciaRögzítés indítása: A mini lehallgató készüléken egyetlen kapcsoló található, amivel a mini rögzítőt bekapcsolhatjuk és felvétel végén ugyanezzel a kapcsolóval kapcsoljuk is ki.

A felvett hanganyagot a mini hangrögzítőről USB porton keresztül tudjuk menteni WAV-formátumban.

A felvételeket lejátszhatjuk Windows vagy IOS rendszeren is, akár USB csatlakozóval rendelkező autórádión vagy egy LCD tv-re csatlakoztatva. Speciális erősítő elektronikával, valamint AGC elektronikával ellátott hangrögzítővel és belső Li-ion akkumulátorral rendelkezik.

A mini hangrögzítő töltése: Számítógépén vagy a mellékelt fali adapterrel, gépkocsiban USB csatlakozóval rendelkező rádiókon is töltheti.

Mini lehallgató készülék felhasználási javaslata: Bűncselekmények-zsarolások, taxik, diszpécserszolgálatok, diákok előadások rögzítésére és azok gyors letöltésére nélkülözhetetlen.

Ár: 29 900 Ft

TR-07 SD mini hangrögzítő lehallgató készülék 2300 óra

TR-07 SD mini hangrögzítő lehallgató készülék 2300 óra

 • Memória kapacitás: micro SD kártyával variálható.
 • HIFI hangminőség, 10 méter hatótáv.
 • Memória: max 64 GB-os kártyával bővíthető.
 • 10 méter hatótáv, AGC nagy érzékenységű mikrofon.
 • Használta egyszerű: hordja kulcstartóján vagy felejtse az asztalon!

Adattárolóként is használhatja kedvenc zenéi, fotói vagy dokumentumai számára. A mini hangrögzítő diktafon használata nem igényel semmiféle szoftveres installálást számítógépén vagy különösebb szakértelmet, mindenki egyszerűen használhatja.

A hangfelvételek készítésének legegyszerűbb módjai: hagyja a zsebében vagy rakja egy ceruzatartóba és másnap menjen érte.

2 év garanciaRögzítés aktiválása: A mini lehallgató készüléken egyetlen kapcsoló található, amivel a mini rögzítőt bekapcsolhatjuk és felvétel végén ugyanezzel a kapcsolóval kapcsoljuk is ki.

A felvett hanganyagot a mini hangrögzítőről USB csatlakozón keresztül tudjuk menteni WAV-formátumban.

A felvételeket lejátszhatjuk Windows vagy IOS rendszeren is, akár USB csatlakozóval rendelkező autórádión vagy egy LCD tv-re csatlakoztatva is. Speciális erősítő elektronikával, valamint AGC elektronikával ellátott hangrögzítő, belső Li-ion akkumulátor tartozik hozzá.

A mini hangrögzítő töltése: Számítógépén vagy a mellékelt fali adapterrel, gépkocsiban USB csatlakozóval rendelkező rádiókon is töltheti.

Mini lehallgató készülék felhasználási javaslata: Bűncselekmények-zsarolások, taxik, diszpécserszolgálatok, diákok előadások rögzítésére és azok gyors letöltésére nélkülözhetetlen.

Ár: 45 000 Ft

DC-1123 mikro hangrögzítő

DC-1123 mikro hangrögzítő

 • Egy töltéssel való üzemidő: 20 óra
 • Rögzítési hatótáv az érzékeny mikrofonjának és AGC elektronikának köszönhetően: 10 méter.

A lehallgató készülék memóriája: 8GB ami közel 150 óra hanganyag tárolására képes.

A lehallgató készüléket karperecként kulcstartón hordhatja, hogy mindig kéznél legyen.

Rögzítés aktiválása: A mini lehallgató készüléken egyetlen kapcsoló található, amivel a mini rögzítőt bekapcsolhatjuk és felvétel végén ugyanezzel a kapcsolóval kapcsoljuk is ki.

2 év garanciaA FELVÉTELEK indítását a készülék AUTOMATIKUSAN végzi, amikor értékelhető hangot érzékel és a „csendet” nem rögzíti és olyankor készenléti módba kapcsol.

A felvett hanganyagot a mini hangrögzítőről USB csatlakozón keresztül tudjuk menteni WAV-formátumban.

A felvételeket lejátszhatjuk Windows vagy IOS rendszeren is, akár USB csatlakozóval rendelkező autórádión, vagy egy LCD tv-re csatlakoztatva. Speciális erősítő elektronikával, valamint AGC elektronikával ellátott hangrögzítővel és belső Li-ion akkumulátorral rendelkezik.

A mini hangrögzítő töltése: Számítógépén vagy a mellékelt fali adapterrel, gépkocsiban USB csatlakozóval rendelkező rádiókon is töltheti.

A mini lehallgató készülék felhasználási javaslata: Bűncselekmények-zsarolások, taxik, diszpécserszolgálatok, diákok előadások rögzítésére és azok gyors letöltésére nélkülözhetetlen.

Ár: 54 900 Ft

MC-140 AGC Professzionális mini mikrofon

MC-140 AGC Professzionális mini mikrofonSpeciális erősítő elektronikával valamint AGC szabályzó elektronikával ellátott mikrofon.

Ugyan ez a mikrofon található a DC-140 egy hét üzemidejű „gyufásdoboz” diktafonban!

Felhasználási javaslat: diktafonok, rögzítők, rejtett kamerák és audió rendszerek hangminőségének javítására profi megoldás. Kimondottan az emberi beszéd frekvenciájára tervezett, 15 méterről a legkisebb suttogást is érzékeli.

Ilyen típusú mikrofon található a DC-140 egy hét üzemidejű mini lehallgató diktafon poloskánkban is. A mikrofon kizárólag rendszerbe installálva érhető el, alkatrészként nem rendelhető.

Méret: 23 x 23 x 5 mm

Mikro ár: 34 900 Ft

2 év garancia

T-07 Vonalas telefon-rögzítő

Egyszerűen kezelhető telefon rögzítő adapter diktafonokhoz. Tápfeszültséget nem igényel. Diktafonokhoz, hangrögzítőkhöz.

Felhasználási javaslat: Ügyfélszolgálatoknak legolcsóbb megoldás telefonon zajló beszélgetések rögzítésére.

Ár: 19 900 Ft (kifutott termék)

Kamera adó-vevő vizsga-szett

Kamera adó-vevő vizsga-szettKamera adó-vevő vizsga-szettKamera adó-vevő vizsga-szett

Felhasználási javaslat: Televíziók kültéri használathoz, modellezéshez, nagy hatótávolságú kép és hangátvitelre. A szemüvegbe rejtett kamera opcionális.

egyedi gyártásban: 240 000 Ft

2 év garancia

Az elterjedt mini hangrögzítők, hangfelvevők, diktafonok rögzítési ideje 20 órától egészen az 500-600 óráig terjed. Memóriabővítés – ami SD vagy MicroSD kártyával történhet – ez az idő a több ezer óra rögzítési idő kapacitásra is bővíthető. Az ilyen adatmennyiséget kezelni, másolni, szerkeszteni, visszahallgatni kényelmi szempontokból nem a felvevőkészüléken szoktuk, hanem USB csatlakozó segítségével a felvett anyagot számítógépre másolva archiváljuk és azon keresztül végezzük a szükséges műveleteket. Nagyobb memória kapacitású mini hangrögzítők esetében, ahol lehetőség van akár több ezer órányi hanganyag felvételére, ott érdemes VOX (hangra aktiválódó) rendszert alkalmazni, hogy a felesleges üresjárati perceket vagy akár órákat feleslegesen ne kelljen visszahallgatnunk a mini hangrögzítőn vagy az üresjárati idővel ne foglaljunk annak memóriáját.

A mini hangrögzítők működését két csoportra bonthatjuk, az egyik a VOX rendszer, ami automatikusan hangra aktiválva, (mint a kameráknál a mozgásérzékelés) indul a felvétel és a hang megszűnésekor egy bizonyos kitartási idő elteltével a felvétel automatikusan lekapcsol és figyelő-készenléti állapotba lép a készülék. A másik a direkt felvételi mód, amikor nyomógomb megnyomásával aktiváljuk a felvételt és az addig rögzít ameddig meg nem telik a mini hangrögzítő memóriája, vagy ameddig le nem merül a hangrögzítő eleme.

A mini hangrögzítők bővítési lehetőségei: Vannak esetek amikor a hangrögzítő mikrofonjának érzékenysége nem megfelelő, ezalatt gondolunk a mikrofon érzéketlenségére, vagy a nem megfelelő felvételi minőségre. Ezt a hibát olyan hangrögzítők esetében tudjuk orvosolni ahol lehetőség van ún. külső mini-mikrofon csatlakoztatására. Külső mini-mikrofon lehet AGC (automatic gain control) áramkörrel felszerelve, utóbbi zajos környezetben rendkívül hasznos, mert a bejövő jelet annak erősségének függvényében szabályozza. Ez a hangos, esetenként torz jelet csillapítja, a gyenge jeleket erősíti. A standard mikrofonok csatlakoztatása esetén minőségbeli növekedést nem tudunk elérni, mindössze a mikrofon térbeli, fizikai helyzetét tudjuk pontosan pozicionálni.

RF Lehallgató készülékekkel lehallgathatunk bármilyen rádiókommunikációs forgalmat, a légi irányítástól a taxitársaságokon keresztül a szomszéd bébi poloskájáig bármit. A rádiókommunikációs adások lehallgatásához mindenképpen szükséges tudunk, ismernünk a pontos üzemi frekvenciát és a használt modulációs módot. Nézzünk egy példát: Dunakeszi reptér: AM, 129.800Mhz. Az AM jelentése (amplitúdó moduláció) mint üzemmód és a készüléken beállítandó frekvencia a 129.800Mhz. A légiforgalmi frekvenciákat AM üzemmódban és bizonyos frekvenciatartományban hallgathatjuk le!

Professzionális lehallgató készülékek esetében több üzemmóddal találkozhatunk, néhány példa: FM, WFM, AM, SSB, CW, illetve vannak digitális üzemmódok is. WFM üzemmódban sugároznak a műsorszóró frekvenciák, pl: WFM 103,300Mhz. CW üzemmódot rádióamatőrök, jeladók használják a morze jelek közvetítésére. SSB üzemmód (oldalsávos üzemmódok) USB-LSB, nagy hatótávú összeköttetések, több ezer kilométeres fónia (beszéd) átvitel.

Sokan hobbi szinten foglalkoznak frekvenciák lehallgatásával, de vigyázzunk, mert az ott szerzett információkat nem minden esetben adhatjuk tovább egy másik félnek! Minden lehallgató készülék rendelkezik automata keresővel, tehát ha nem vagyunk tisztában az adott frekvenciákkal akkor a készülék automatikusan is megtalálja a rádióadókat.

Lehallgató készülékek csoportosítása:

Vannak hordozható, kézi lehallgató készülékek, stabil fix telepítésűek és ritka de létező a gépkocsiba szerelhető lehallgató készülékek is. A hordozható lehallgató készülékek kialakításukat tekintve közepes méretű mobiltelefonra emlékeztetnek, nagy LCD kijelzővel amin a frekvenciát, térerősséget ill. a szükségesés adatokat láthatjuk, valamint hosszú (gumi-tekercs) antennával vagy kihúzható teleszkóp antennával rendelkeznek. A lehallgató készülék antennája cserélhető, egy kézi készülékre csatlakoztathatunk mágnes talpas mobil vagy akár stabil tetőantennát is. A hordozható lehallgató készülékekbe – ugyanúgy mint a mobiltelefonokba – csatlakoztathatunk fejhallgatót, illetve valamilyen rögzítő berendezést, ha egy kommunikációs forgalmat rögzíteni szeretnénk. A hordozható lehallgató készülékek tölthető akkumulátorral rendelkeznek, de igény szerint lehetőségünk van fix tápegységről is üzemeltetni.

Fix telepítésű lehallgató készülékek: Ezek a lehallgató készülékek nem rendelkeznek akkumulátorral, fizikai méretét tekintve nem a zsebben elrejthető kategória. Ezek fix lehallgatók, fix megfigyelésekre, lehetőleg tetőantennára, tápegységre kötve üzemeltethetőek. Kezelésüket tekintve fix lehallgató készülékek sokkal kényelmesebbek a kézi, hordozható társaikhoz képest, mert itt minden funkciónak saját funkció gombja van és a kezelőfelületük is áttekinthetőbbek.

Gépkocsiba telepíthető lehallgató készülékek:

Ezek a lehallgató készülékek elég ritkák, gyakorlatilag a kézi lehallgató készülékekkel teljesen kiválthatóak, helyettesíthetőek. Gyártók jelenlegi kínálataiban már nem is szerepel ez a kategória. Cégünk által forgalmazott lehallgató készülékekről érdeklődjön munkatársunknál!

RX-6 Kompakt vevő.

RX-6 Kompakt vevő.RX-6 Kompakt vevő.

 • Lehallgató készülékek.
 • 0.150-1309.995 Mhz vételi sáv.
 • AM, FM, WFM üzemmód.
 • 1250 elnevezhető csatorna memória.
 • 5/6.25/8.33/9Khz csatorna lépésköz.
 • Különböző csatornakeresési módok.
 • 2 db AA akkumulátorral vagy elemmel üzemeltethető.
 • Számítógéppel programozható.
 • Megfelel a MIL-STD 810 C, D, E és F szabványoknak.
 • Opcionális programozó kábel és szoftver segítségével a rádió számítógépről programozható. (csatorna név, csatorna keresési lista, stb.)
 • Beépített ferrit antenna AM sáv vételére.
 • FM antenna lehetőség a fej-szett kábelén keresztül.
 • Csatornakeresés közben a készülék az erre fenntartott csatorna memória helyre elmenti a felismert frekvenciákat.

Ár: érdeklődjön

RX-20 Profi hangrögzítős, SSB vevő

RX-20 Profi hangrögzítős, SSB vevő RX-20 Profi hangrögzítős, SSB vevő

 • 0.150-3304.999 Mhz vételi sáv LSB, USB, CW, AM, FM, WFM üzemmód.
 • 1250 csatorna elnevezhető memória összesen 26 csatorna csoporttal.
 • 0.01 Khz csatorna lépésköz, 4 órás digitális felvétel készíthető.
 • Megfelel a MIL-STD 810 C, D, E és F szabványoknak.
 • Beépített 32 Mb memória, amelyen akár 4 óra digitális felvételt is tárolhatunk maximum 32 fájlban.
 • Vizuális térerősség mérő mely segít megtalálni a jelet sugárzó állomás irányát.
 • Kettős beépített különálló vevő ami egy időben két frekvencia egyidejű vételét teszi lehetővé és azok rögzítését.
 • Opcionális programozó kábel és szoftver segítségével a rádió számítógépről programozható.
 • Csatornakeresés közben a készülék az erre fenntartott csatorna memória helyre elmenti a felismert frekvenciákat.

Ár: kifutott termék

RX-1500 Mobil vevőkészülék

 • Lehallgató készülékek.
 • 0.010-3000.000 Mhz vételi sáv.
 • 50-1300.000 Mhz vételi sáv a 2. vevő áramkörön.
 • USB, LSB, CW, AM, FM, WFM, DV üzemmód.
 • P25, D-STAR üzemmódok opcionális panellel.
 • 2600 csatorna memória.
 • 1 Hz csatorna lépésköz.
 • Megfelel a MIL-STD 810 C, D, E és F szabványoknak.
 • LCD kijelzővel ellátott fejegység.
 • 3 színű választható háttér-megvilágítás.
 • 1000 csatorna memória melyhez egyenként 6 karakteres nevet lehet rendelni.
 • Összesen 21 csatorna csoportot lehet létrehozni.
 • Előlapról és számítógépről egyaránt vezérelhető.
 • Kettő különálló vevő áramkörrel rendelkezik, kettő külön antenna bemenettel.
 • USB csatlakozás a számítógéphez.
 • A számítógép saját hangszóróin hallgatható vétel. 3 féle felhasználói felület.
 • Egyszerre 25 csatorna monitorozása egy képernyőn.

Ár: 195.000 Ft

RX-2500 Mobil dual vevő

 • Lehallgató készülékek.
 • 0.010-3000.000 Mhz vételi sáv.
 • 50-1300.000Mhz vételi sáv a 2. vevő áramkörön.
 • USB, LSB, CW, AM, FM, WFM, DV üzemmód.
 • P25, D-STAR üzemmódok opcionális panellel.
 • 2600 csatorna memória.
 • 1 Hz csatorna lépésköz.
 • LCD kijelzős fejegység.
 • Előlapról és számítógépről egyaránt vezérelhető.
 • Megfelel a MIL-STD 810 C, D, E és F szabványoknak.
 • 3 színű választható háttér-megvilágítás.
 • 1000 csatorna memória melyhez egyenként 6 karakteres nevet lehet rendelni.
 • Összesen 21 csatorna csoportot lehet létrehozni.
 • Kettő különálló vevő áramkörrel rendelkezik, kettő külön antenna bemenettel.
 • USB csatlakozás a számítógéphez.
 • Egyszerre 25 csatorna monitorozása egy képernyőn.
 • Csatornakeresés közben a készülék az erre fenntartott csatorna memória helyre elmenti a felismert frekvenciákat.
 • Fájlonként 2600 csatorna memória.

Ár: 265 000 Ft

RX-800 Asztali SSB vevő.

RX-800 Asztali SSB vevő.

 • Lehallgató készülékek. 0.10000-1999.99999 Mhz vételi sáv.
 • USB, LSB, CW, AM, FM, WFM, CW üzemmód.
 • 000 csatorna memória.
 • 10 Hz csatorna lépésköz.
 • Kimagasló vételi érzékenység.
 • RS-232 hátoldali kivezetés számítógéphez.
 • Különböző csatornakeresési módok.
 • Széles vételi frekvencia 0.1-2000Mhz-ig 10Hz-es lépésközzel, kimagasló vételi érzékenységgel.
 • Számítógéphez csatlakoztatva SSTV és RTTY jelek vételére is alkalmas.
 • 1000 csatorna memória melyhez egyenként 8 karakteres nevet lehet rendelni.
 • Összesen 20 csatorna csoportot lehet létrehozni.
 • z egyes csatorna csoportokhoz 5 karakteres nevet lehet rendelni.
 • RS-232C kivezetés a készülék hátsó részén számítógéphez történő csatlakozáshoz.

Ár: érdeklődjön

RX-9500 Csúcskategóriás asztali vevő.

 • Lehallgató készülékek.
 • 0.005-3335.000 Mhz vételi sáv.
 • USB, LSB, CW, FSK, AM, FM, WFM üzemmód.
 • P25, D-STAR üzemmódok opcionális panellel.
 • 1220 csatorna memória.
 • 1 Hz csatorna lépésköz.
 • 7″ átmérőjű színes TFT LCD kijelző.
 • Kormányzati szerveknek, hobbi figyelőknek.
 • Professzionális felhasználásra tervezve, amely a legmagasabb minőségi követelményeknek is eleget tesz.
 • Többfunkciós spektroszkóp.
 • FSK demodulátor és dekóder.
 • 1220 csatorna memória.
 • Digitális hangrögzítés WAV formátumba, akár közvetlenül USB-s memóriára.
 • Voice synthesizer.
 • Videó ki/bemenet, komplex vezérlés.

Ár: 3 970 000 Ft

A honlap sütiket használ. Részletek

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás