Hívjon minket bizalommal!
+36-20-399-1387 +36-20-925-2406

Vizsgaszett Online testkamera

Multifunkciós online rejtett kamera / Vizsgaszett

Mobilinternet hálózaton is használható!
Fókuszálhtó minikamera, egy papílapra 5cm-ről ráfókuszálható.
FHD képfelbontásnak köszönhetően a közvetített kép online nagyítható!

A vezeték nélküli minikamera ​távosági képátvitelre használható, így lehetővé teszi a kiválasztott épület, helyiség megfigyelését valós időben. A kínálatunkban mindenféle vezeték nélküli kamerák találhatók.

A vezeték nélküli minikamera könnyen elrejthető és álcázható bármilyen épületbe. Szükség esetén az ön elvárásainak megfelelően elkészíthetjük a vezeték nélküli minikamerák álcázását.

Főbb jellemzők:

  • Full HD 1080p valós és nem szoftveres felbontás
  • Fókuszálható képméret
  • Nagy érzékenységű mikrofonjának köszönhetően kiváló hang rögzítés
  • Mozgás-érzékelt és folyamatos felvétel
  • Teljes wifi vezérlés pl: memória letöltés, kártya távoli törlés, direkt wifi online követésÁr: 240,000Ft

     

Vizsgaszett változat ami tartalmazza a mikrohallgató rejtett fülest

Teljes szettben 300,000FtA rejtett mikrokamera
​a biztonsági ügynökségek, businessmanok vagy magándetektívek hasznos kiegészítője. A professzionális felhasználáson kívül a mindennapi ember életében is jó szolgálatot tehet.

Önt is állította már meg csúszópénzt kérő őr? Rossz tapasztalatai vannak a hivatalnokok viselkedésével? Látja, ahogy a revizorok túllépik a saját hatáskörét? Sok helyzetben pont jól jönne, ha fel tudna mutatni valami bizonyítékot. Ha például egy karórába rejtett kamerája lenne, csak megnyomna egy gombot és az egész történést rögzíthetné! A minikamera mindennapi használati tárgyakban lehet álcázva mint pl. a tollak, vekkerek, karórák, irodai kiegészítők és sok másba. Amennyiben nem felel meg önnek a rejtett kamera kivitelezése, vegye igénybe a kameraálcázás szolgálatunkat.

 

Minikamerák Álcázása

Amennyiben nem tud választani a minikamera kínálatunkból, kívánság szerinti elektronikába rejthetjük el a minikamerát. Kérésre vezeték nélküli minikamerákat, és felvétel rögzítésével ellátott minikamerákat álcázhatunk különféle készülékbe.