Hívjon minket bizalommal!
+36-20-399-1387 +36-20-925-2406

Rejtett kamera LCD kijelzővel 2,4Ghz-es velső vevővel

Hodozható rejtett kamera LCD kijelzővel

Egyszerűen kezelhető, hordozható kamera lehallgató rögzítő szett, használata semmiféle szakértelmet nem igényel.
Kimagasló kép és hangminőség, használhatja akár este is rossz fényviszonyokmellett, kamerája fokuszálható.
Rögzítő nem rendelkezik LCD kijelzővel, kompakt mérete miatt könnyen elhelyezheti ruházatában.
Rögzítés indítható kényelmesen a zsebből távvezérléssel vagy manuálisan.
Nagy érzékenységű mikrofonjának köszönhetően a mikrofon hatótávja: 10m

Gomb kamera fel van szerelve DVR rögzítővel és LCD képernyővel, ezáltalaz összes rögzített felvétel azonnal visszatekinthető.

 • videófelvétel készítése hanggal 720x576px@30FPS .AVI kiterjesztésben
 • akár 3 órányi üzemidő állandó felvétel készítésekor
 • akár 16 GB-os memóriakártya támogatása
 • automatikus aktiválás mozgásérzékelés esetén (választható)
 • távirányító az egyszerű használathoz

Az Angel Eye gomb kamera hordozható, és bármikor egyszerűen indítható a felvétel rögzítése egy gombnyomással a távirányító segítségével. A minikamera egyszerűen elrejthető irodahelységbe vagy lakásba is. A minikamera a mozgásérzékelő funkciónak köszönhetően azonnal elkezd felvételt rögzíteni mozgás érzékelése esetén.

Mini kamera rögzítő fel van szerelve 2,5mm-es bemenettel, amelyre csatlakoztatható más tipusú kamera is, mint az eredeti.
Kamera rögzítő el van látva A/V bemenettel TV készülék rácsatlakoztatásához.

A csomag tartalma:

 • Mini gomb kamera
 • különböző gombokból álló készlet a jobb álcázás érdekében
 • kamera rögzítő
 • távirányító
 • töltő adapter

Rejtett kameraszett felhasználási javaslata:
Sokoldalúságának köszönhetően felhasználásának módja korlátlan.

         Rejtett minikamera műszaki paraméterei:

 • Méretei: 52x30x10mmOptika: 70fok
 • Mozgásérzékelős kamera és folyamatos felvétel
 • Memória felülírás funkció
 • Hangfelvétel: 8m
 • 16Gb SD (opcionális)
 • Belső rádiófrekvenciás 2,4Ghz-es rádiós kamra vevő
 • Rádiós kamerák vétele 20-300m
 • Külső antenna csatlakoztatható a nagyobb hatótáv elérése érdekében.

        Ár: 99,900Ft

 

 


Vezeték nélküli biztonsági kamerák

A vezeték nélküli biztonsági kamera az egyszerű telepítésében rejlik. A kínálatunkban található vezeték nélküli kamerák hatótávolsága 150m- korlátlan, így nagy irodai komplexumok megfigyelésénél is alkalmasak.

Analóg vezeték nélküli kamerák

Az olcsóbb kamerák közé az analóg vezeték nélküli kamerák és kamerás készletek tartoznak Amennyiben a megfigyelni kívánt helyiségekben WiFi hálózat található, egyes frekvenciákon interferencia jöhet létre. Ha problémát okoz az analóg vezeték nélküli kamera rendszer telepítése, válasszon vezetékes kamerákat, vagy digitális bezezék nélküli kamerákat.

Digitális vezeték nélküli kamerák

A vezeték nélküli digitális kamerák biztonsági frekvencián működnek és az analóg kameráktól eltérően nem áll fenn a WiFi vagy más hálózat felhasználásánál az interferencia veszélye. A digitális vezeték nélküli kamerák által sugárzott kép nem jelenik meg a vezeték nélküli kamerák detektorján.

Analóg biztonsági kamerák (vezetékes)

A vezetékes kamerák telepítése természetesen nehezebb, mint a vezeték nélküli kamerák telepítése. Viszont a vezetékes kameránál nyugodtabb lehet, hisz nem veszélyezteti a hálózatkiesés, illetve hogy valaki megzavarja. Ha tanácstalan és nem tudja telepíteni a kamerarendszert, bízza a telepítést a szakembereinkre.

IP kamerák

Az IP kamerák kedvelt biztonsági elemek, amelyek egyaránt kedveltek a profik között és a hagyományos háztartásokban is. A kínálatunkban főleg P2P IP kamerákat talál, amelyek nagyon kedveltek a mindennapi felhasználók között a nagyon könnyű telepítésüknek köszönhetően.

Az IP kamera lehetővé teszi a helyiségek távolsági megfigyelését mobiltelefonon és számítógépen keresztül. Ha tehát egy távoli helyról szeretné megtekinteni a biztonsági kamera felvételét az IP kamera a helyes választás.

Digitális kukucskálók

Még ha nem is egy hagyományos biztonsági kameráról van szó, a digitális kukucskálók nagyon kedveltek. A digtális kukucskáló lehetővé teszi, hogy megfigyelje az ajtaja előtt közlekedő személyeket. A kínálatunkban egyszerű digitális ajtókitekintőket találhatnak, amelyek csak kép kijelzésre alkalmasak és professzionális digitális kukucskáló beépített ajtócsengővel, éjjeli látással, mozgásérzékelővel és sok más funkcióval. A digitális ajtókitekintők legmagasabb osztályát képező készülékek külső riasztóhoz is kapcsolható.

Biztonsági rendszerek

Biztonsági kamerákon kívül a kínálatunkban biztonsági rendszerek is találhatók, amelyek át vannak kötve a biztonsági kamerákkal. A biztonsági rendszerünk lehetővé teszi, 100 külső érzékelő hozzákapcsolását és WiFi-n és GSM-en keresztül való vezérlést. A vezérlése egyszerű az intuitív okostelefonos applikációnak köszönhetően.