Hívjon minket bizalommal!
+36-20-399-1387 +36-20-925-2406

RC-3500 Rejtett test kamera Wifi kapcsolattal

Rejetett test kamera wifi programozással 

 

Rendvédelmis szerveknek, security cégeknek ellenőrzések dokumentálására kiváló választás.

Főbb jellemzők:

  • Full HD 1080p valós és nem szoftveres felbontás
  • Nagy látószögű optika
  • Nagy érzékenységű mikrofonjának köszönhetően kiváló hang rögzítés
  • Mozgás-érzékelt és folyamatos felvétel
  • Teljes wifi vezérlés pl: memória letöltés, kártya távoli törlés, direkt wifi online követés
  • Masszív ház mil-810 szabványKompakt kamerát nem csak a testünkön hanem bárhol elhelyezhetjük akár az irodánkban vagy az otthonunkban.

Kamera teljes funkcióit wifi kapcsolaton keresztül is elérhetjük, online nézhetjük vagy a teljes tartalmat is letölthetjük.
Felvételeket a készülék mic-SD kártyára rögzíti amit nem csak wifi kapcsolaton keresztül  hanem USB kábelen  vagy a kártya eltávolításával menthetünk számítógépünkre.


A rejtett avagy kém minikamerák 
​jó szolgálatot tehetnek különféle kényes életszituációk megoldásánál. A rejtett kamera szinte bármilyen elektronikai készülékben elrejthető. A kínálatunkban felvétel rögzítésének lehetőségével ellátott , és vezeték nélküli minikamerák találhatók a távolsági megfigyeléshez.

A rejtett kamerákat bármilyen elektronikus készülékbe  álcázhatjuk az önök elképzelése szerint.

A rejtett mikrokamera ​a biztonsági ügynökségek, businessmanok vagy magándetektívek hasznos kiegészítője lehet
Professzionális felhasználáson kívül a mindennapi ember életében is jó szolgálatot tehet.

Önt is állította már meg csúszópénzt kérő őr? Rossz tapasztalatai vannak a hivatalnokok viselkedésével? Látja, ahogy a revizorok túllépik a saját hatáskörét? Sok helyzetben pont jól jönne, ha fel tudna mutatni valami bizonyítékot. Ha például egy karórába rejtett kamerája lenne, csak megnyomna egy gombot és az egész történést rögzíthetné! A minikamera mindennapi használati tárgyakban lehet álcázva mint pl. a tollak, vekkerek, karórák, irodai kiegészítők és sok másba. Amennyiben nem felel meg önnek a rejtett kamera kivitelezése, vegye igénybe a kameraálcázás szolgálatunkat.

Amennyiben nem tud választani a minikamera kínálatunkból, kívánság szerinti elektronikába rejthetjük el a minikamerát. Kérésre vezeték nélküli minikamerákat, és felvétel rögzítésével ellátott minikamerákat álcázhatunk különféle készülékbe.

Ár: 145,000Ft