Hívjon minket bizalommal!
+36-20-399-1387 +36-20-925-2406

Lehallgató telefon

kémkamera kémszoftwer telefonlehllgatótelefon lehet lehallgató telefon, ha arra speciális szoftvert telepítenek vagy ha központilag erre utasítják!

images

Lényege: A megfigyelt célszemély mobilkészülékét bármilyen helyzetben akár a telefon kikapcsolt állapotában is adásba lehet kapcsolni, mikrofonját aktív állapotba lehet kapcsolni. Ezt a funkciót környezet lehallgatásnak vagy környezet monitorozásnak hívják. Lehallgató telefon funkciót kétféle módon lehet aktiválni, az egyik a központi aktiválás amit távolról a központon keresztül megfelelő engedélyek birtokában a nyomozóhatóságok. A másik lehetőség ami bárki számára elérhető, de hazánkban illegális az a speciális kém-program telepítése a lehallgatni, megfigyelni kívánt készülékre. A program telepítését követően a lehallgató telefonok észrevehetetten módon ugyan azokkal a funkciókkal rendelkeznek, mint a központilag, hatóságok által megfigyelt telefonok.

Lehallgató telefonok főbb funkciói:
mobile-spy


Környezetlehallgatás funkció lehallgató telefon esetében:
Fent említett funkció, amikor a lehallgató telefon mikrofonját aktiválják és mint egy lehallgató poloska közvetíti a környezetében zajló történéseket, beszélgetéseket.

SMS megfigyelési funkció lehallgató telefon esetében: Lehallgató telefon által küldött SMS ill. kapott SMS-ek egy harmadik készüléken való megjelenítése, olvasása. Ebben az esetben a kém-szoftver arra utasítja a készüléket, hogy a küldött és fogadott SMS üzeneteket egy harmadik telefonszámra továbbítja. Ezt a funkciót egyszerűen felderíthető, mert lényegesen több SMS-t fizet a megfigyelt, mint amennyit küld a készülékével.Szolgáltatónál részletes információt adnak az SMS üzenetek darabszámáról.


spy-phone-gold-internet-edition
Beszéd lehallgatás funkció lehallgató telefon esetében:
Lehallgató telefonon folytatott beszélgetéseket egy harmadik fél számára lehallgathatóvá teszi a telefonra telepített kém-program. Lényege, hogy a harmadik felet konferencia hívásba kapcsolja a lehallgató telefon szoftvere és mint meghívott fél hallgathatja a két másik telefonon folyó beszélgetéseket, független attól, hogy a lehallgató telefonról kezdeményezték a hívást vagy csak fogatták azt. További kémfunkciói is vannak ezeknek a kémszoftvereknek, komplett híváslista vagy telefonkönyv letöltés a lehallgató telefonból, GPS nyomkövetési funkciók, cellainformációk stb.

Figyelem! Magyarországon ezeknek a szoftvereknek a beszerzése, birtoklása, használata bűncselekmény! Cégünk nem foglalkozik ilyen kém-szoftverek értékesítésével!