Hívjon minket bizalommal!
+36-20-399-1387 +36-20-925-2406

Lehallgató telefon

kémkamera kémszoftver telefonlehallgató telefon lehet lehallgató telefon, ha arra speciális szoftvert telepítenek vagy ha központilag erre utasítják!

images

Lényege: A megfigyelt célszemély mobilkészülékét bármilyen helyzetben akár a telefon kikapcsolt állapotában is adásba lehet kapcsolni, mikrofonját aktív állapotba lehet kapcsolni. Ezt a funkciót környezet lehallgatásnak vagy környezet monitorozásnak hívják. Lehallgató telefon funkciót kétféle módon lehet aktiválni, az egyik a központi aktiválás amit távolról a központon keresztül megfelelő engedélyek birtokában a nyomozóhatóságok. A másik lehetőség ami bárki számára elérhető, de hazánkban illegális az a speciális kém-program telepítése a lehallgatni, megfigyelni kívánt készülékre. A program telepítését követően a lehallgató telefonok észrevehetetten módon ugyan azokkal a funkciókkal rendelkeznek, mint a központilag, hatóságok által megfigyelt telefonok.

Lehallgató telefonok főbb funkciói:
mobile-spy


Környezetlehallgatás funkció lehallgató telefon esetében:
Fent említett funkció, amikor a lehallgató telefon mikrofonját aktiválják és mint egy lehallgató poloska közvetíti a környezetében zajló történéseket, beszélgetéseket.

SMS megfigyelési funkció lehallgató telefon esetében: Lehallgató telefon által küldött SMS ill. kapott SMS-ek egy harmadik készüléken való megjelenítése, olvasása. Ebben az esetben a kém-szoftver arra utasítja a készüléket, hogy a küldött és fogadott SMS üzeneteket egy harmadik telefonszámra továbbítja. Ezt a funkciót egyszerűen felderíthető, mert lényegesen több SMS-t fizet a megfigyelt, mint amennyit küld a készülékével.Szolgáltatónál részletes információt adnak az SMS üzenetek darabszámáról.


spy-phone-gold-internet-edition
Beszéd lehallgatás funkció lehallgató telefon esetében:
Lehallgató telefonon folytatott beszélgetéseket egy harmadik fél számára lehallgathatóvá teszi a telefonra telepített kém-program. Lényege, hogy a harmadik felet konferencia hívásba kapcsolja a lehallgató telefon szoftvere és mint meghívott fél hallgathatja a két másik telefonon folyó beszélgetéseket, független attól, hogy a lehallgató telefonról kezdeményezték a hívást vagy csak fogatták azt. További kémfunkciói is vannak ezeknek a kémszoftvereknek, komplett híváslista vagy telefonkönyv letöltés a lehallgató telefonból, GPS nyomkövetési funkciók, cellainformációk stb.

Figyelem! Magyarországon ezeknek a szoftvereknek a beszerzése, birtoklása, használata bűncselekmény!
Cégünk nem foglalkozik ilyen kém-szoftverek értékesítésével!

Vásároljon szaküzletből garanciával: Eladó rejtett kamerák, eladó mini kamerák, eladó lehallgató készülékek, eladó mini lehallgatók, eladó mini diktafonok, eladó mini hangrögzítők, eladó poloska detektorok, eladó gps nyomkövetők nagy választékban készletről azonnal kém szaküzletből. Hívjon minket bizalommal megoldjuk technikai problémáit.


facebooktwitter