Hívjon minket bizalommal!
+36-20-399-1387 +36-20-925-2406

Laptop töltőbe rejtett minikamera

Hálózati laptoptöltőbe rejtett kamera Online-internet eléréssel

Rejtett kamera lehallgató készüléket használhatja otthonában vagy irodájában a besurranó tolvajok ellen.
Az ügyféláltal hozott egyedi adapterbe telepítve is megvásárolható kém boltunkban.

Funkciói:

 • tökéletesen álcázott minikamera
 • FULL HD (1920x1080px) felbontás
 • 128GB méretű memóriakártya támogatás
 • folyamatos felvétel és mozgásérzékelő mód
 • távirányítós fényképezés
 • 78 fokos felvételi szög
 • tökéletes lakás, raktár vagy iroda megyfigyelésére
 • állandó hálózatra való csatlakozás folyamatos működés érdekében
 • egyszerű kezelés
 • dátum és idő megjelenítése a felvételeken
 • az adapter működőképes, mobiltelefon feltöltésére alkalmas
 • tápellátás: AC 100-240V

A helyiségek hosszú távú megfigyelése állandó hálózatra való csatlakozással és a mozgásérzékelővel:
Annak köszönhetően, hogy ez a kamera folyamatos hálózati átkötéssel rendelkezik egy éven át folyamatosan készen áll megfigyelni a lakását, raktárát, házát vagy irodáját! A mozgásérzékelésnek köszönhetően a minikamera csak abban az esetben kapcsol be, ha mozgást észlel. Az elkészült felvétel FULL HD felbontású, valós színekkel és minőségi audió felvétel mellett.

240,000Ft


Vezeték Nélküli Minikamera Felhasználása

A vezeték nélküli mikrokamerák ​lehetővé teszik a kiválasztott objektumok megfigyelését. Konkrét elvárások szerint olyan kamerát választhat, amely megfelel önnek. A vezeték nélküli minikamera irodák, raktárak és lakások megfigyelésére alkalmasak. A biztonsági funkciójuk mellett gyermekmegőrzőként is szolgálhat.

1,2GHz-e és 2,4GHz-es vezeték nélküli minikamerák

A vezeték nélküli rejtett kamera,​ amely 1,2GHz-es és 2,4GHz-es frekvenciákon sugároz főleg egy épületen belüli megfigyelésre alkalmas. Az ilyen kamerák hatótávolsága kb. 200 méter. Ezen a távolságon belül kell lennie a vevőkészüléknek, amely a vezeték nélküli kamera reális idejű képátvitelének megtekintését teszi lehetővé, vagy egy videófelvevő készülék, amely a sugárzott képet későbbi megtekintéshez rögzíti.

IP kamerák

Az IP kamerák az objektumok távolsági megfigyelésére használhatók. Az IP kamera csatlkozik a modemhoz ethernet vezetékkel, vagy vezeték nélküli IP kamerák esetében a WIFI hálózat segítségével. Modem segítségével a képátvitel internetre kerül s bárhonnan megtekinthető.

Az IP kamera beszerelése és beállítása az egyszerű laikus ember számára bonyolult lehet, ezért ajánljuk a technikusunk igénybevételét.

3G kamerák

Az IP kamerákhoz hasonlóan a 3G kamerák ​is távolsági megfigyeléshez alkalmasak. Az IP kameráktól eltérően a 3G kamera beállítása egyszerű és a megfigyelés az ön mobiltelefonjából követhető videóbeszélgetés segítségével.

A 3G kamera vásárlása előtt bizonyosodjon meg arról, hogy a mobiltelefonja és a hálózati szolgáltatója támogatja a 3G videóbeszélgetéseket. A távolsági megfigyelés praktikus kiegészítője a 3G szerver, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen kamerát csatlakoztassunk hozzá és mobiltelefonon megtekinthetjük.

Milyen Hosszan Műdodik A Vezeték Nélküli Minikamera?

A vezeték nélküli minikamerák többsége nem tartalmaz saját akkumulátor így az áramkörhöz szükséges csatlakoztatni őket. A vezeték nélküli minikamera viszont az általunk árusított külső akkumulátorhoz catlakoztatható. A külső akkumulátor több mint 30 órás működést biztosít a rejtett vezetékes kamerának.

Méretre Szabott Vezetékes Nélküli Minikamera Álcázás

Ha azt szeretné, hogy az Ön vezeték nélküli minikamerája egyedi legyen, vegye igénybe az álcázó szolgálatunkat. Az egyedi álcázott minikamerák sokkal jobban elrejthetők és nehezebben felfedezhetők, mint a klasszikus álcázott vezeték nélküli minikamerák.

A hagyományos rejtett kamerák, már első látásra felfedhetők egy profi számára. Amennyiben viszont a kamerát egyedi tárgyba álcázza, a profi szakember is csak nehezen tudja leleplezni.

Rejtett kamerák rögzítővel​, amelyek önállóan működnek vevőkészülékvagy DVR szüksége nélkül. A rejtett kamera felvétel a kamerában található belső szerverre vagy memóriakártyára raktározódik. A rögzítös rejtett minikamerák saját akkumulátorral rendelkeznek.