Hívjon minket bizalommal!
+36-20-399-1387 +36-20-925-2406

DC-140 Mini hangrögzítő lehallgató

DC-140 Prémium kategóriás 7-30 nap üzemidejű, VOX lehallgató 

Főbb jellemzők:

 • Lehallgató üzemideje: egy feltöltéssel 7-nap, 10-nap, 1hónap
   Nem kell attól tartania, hogy a lehallgató poloska idő előtt lemerül)
 • Hangra aktiválódó felvétel indítás és rögzítés, kiküszöbölve az éjszakai üresjárati rögzítést.
 • Speciális és nagy érzékenységű mikrofonjának köszönhetően a lehallgató készülék rögzítési hatótávja 10-12m amihez az AGC erősitő automatikusan igazodik
 • Lehallgató készüléket könnyedén elhelyezheti bárhol vagy hordhatja akár a zsebében, hogy mindig kéznél legyen, fizikai méretei: 50x30x15mm
 • Lehallgató poloska teljes feltöltési ideje mindössze 4 óra, töltés közben a lehallgató készüléket folyamatosan használhatja is!

Mikrofonja kifejezetten az emberi beszéd tartományára hangolva!

Lehallgató készülék használta egyszerű, nem igényel semmiféle szakértelmet vagy szoftver installálást a számítógépén. Lehallgató poloskán egyetlen kapcsoló található, amivel a lehallgatót bekapcsoljuk és felvétel végén ugyanezzel a kapcsolóval kapcsoljuk is ki. A mini hangrögzítő poloska által felvett hanganyagot USB csatlakozón keresztül tudjuk menteni számítógépünkre.
A mini lpoloska WAV formátumban rögzít HI-FI minőségben.
Lehallgató készülék által felvett hanganyagot lejátszhatjuk Windows vagy IOS rendszeren is, vagy akár USB csatlakozóval rendelkező autórádión vagy LCD televízión.

Mini hangrögzítő lehallgató  készülék kiváló megoldás előadások, megbeszélések, jegyzetek, szónoklatok rögzítésére és azok hatékony dokumentálására. A mini lehallgató készülék nagy tárolókapacitásának köszönhetően a felvett hanganyagot használattól függően akár havonta egy alkalommal is elegendő letölteni vagy törölni. Ha mini hangrögzítő poloska memóriája megtelik azt nem írja felül, így nem vesznek a már meglévő felvételeink.
Mini hangrögzítő lehallgató készülék AGC erősítő elektronikájának köszönhetően a távoli beszédnél az erősítést automatikusan érzékenyebb fokozatba állítja, alkalmazkodva ezzel a távolabbi, halkabb beszédhez. Közeli hangoknál pedig a háttér zajok kiküszöbölése és a torz felvételek elkerülése végett az erősítés csökkenti a megfelelő szintre. A lehallgató készülék további nagy előnye a gyors akkumulátor feltöltési idő, ami csak 4 óra.
Lehallgató poloska használható fix tápfeszültségről, ami lehet a hozzátartozó töltője is vagy a számítógépünk USB csatlakozója is.Külső opcionális akkumulátor csatlakozása esetén a lehallgató kszülék üzemideje közel 3 hónap.
A mini hangrögzítő poloska diktafon fizikai mérete megegyezik egy gyufásdoboz méretével!

Felvett hanganyagot USB porton keresztül tudjuk a lehallgató készülékről menteni
WAV-formátumban.
Felvett hanganyagot lejátszhatjuk Windows vagy IOS rendszeren is, akár USB csatlakozóval rendelkező autórádión vagy egy LCD tv-re csatlakoztatva.
Készülék nem kínai gyártmány, saját fejlesztésű, 2 év garanciával.
FONTOS:A 7 napos üzemidőt folyamatos non-stop felvételnél is tudja és nem csupán készenlétben!!!Mini hangrögzítő diktafon lehallgató készülék  kiváló megoldás előadások, megbeszélések, jegyzetek, sportesemények rögzítésére, azok hatékony dokumentálására. Mini hangrögzítő poloska fizikai mérete megegyezik egy gyufásdoboz méreteivelMini lehallgató készülék diktafont illegális hangrögzítésre felhasználni jogszabályba ütközik.Ár: 95,000Ft ( 2év bolti garancia )

 


MINI HANGRÖGZÍTŐ POLOSKÁK ELŐNYEI:

 • nagy memóriakapacitás;
 • hosszú akkumulátoros üzemidő;
 • használata egyszerű, könnyen elsajátítható;
 • kis helyet foglal;
 • nem csak kézzel indítható, hanem hangra is aktiválódik;
 • felvett anyag könnyen archiválható;
 • mini hangrögzítő felvételei szerkeszthetőek, minőségének megromlása nélkül;

Mini hangrögzítők mindenki számára lehetővé teszi, hogy az adatfeldolgozás gyorsabb és hatékonyabb legyen. A mindennapokban elterjedt mini hangrögzítők és felvevők 20-500 óráig is terjedhet. A memória bővítésével (SD, MicroSD kártyával) több ezer órára emelhetjük a kapacitást. Előfordulnak olyan esetek, mikor a mikrofon érzékenysége vagy a felvételi idő minősége nem megfelelő, ezt úgy tudjuk orvosolni, hogy egy külső mini mikrofont csatlakoztatunk áramkörrel felszerelve, ez a zajos környezetben is kitűnő felvételt biztosít.  Pocket USB segítségével tárgyalótermekben vagy az ügyfelekkel való megbeszéléseken is rögzíthetők a hangfájlok, biztosítva a lehetőséget a reakció idők csökkentésére, a gyors és pontos kiszolgálás jelentősen megnőhet. Az üzleti életben sokszor találkozhatunk olyan tájékoztatással, hogy beszélgetésünket rögzítik és akár 5 évig is megőrzik ezeket, természetesen rendelkezésre is bocsájtják. Ennek megoldása a hangdokumentálás. A hangdokumentálás alappillére a beszélgetés rögzítését ellátó egység, mely lehet a kommunikációs rendszerbe integrált, de lehet teljesen független megoldás is. Kommunikációs rendszereink integrált szolgáltatása az üzleti célú, saját felhasználásra történő rögzítést támogatja. Egy informálisabb beszélgetésen elhangzó, fontos paraméterek későbbi lejegyzetelését biztosító, a telefonbeszélgetésre nyugodtan koncentrálható munkatárs számára nélkülözhetetlen szolgáltatás. A telefonos ügyfélszolgálatok, ügyfélkapcsolatok, hivatalos rendelésfelvételek későbbi reklamációjának vizsgálati támogatását professzionális, erre a célra tervezett hangrögzítéssel kell megoldani.

Kém-Bolt címe: 2120 Dunakeszi, Fő út 115.