Hívjon minket bizalommal!
+36-20-399-1387 +36-20-925-2406

DC140 3-hónap üzemidejű mini lehalgató

Professzionális hosszú üzemidejű lehallgató készülék

Mikrofonja kifejezetten az emberi beszéd tartományára hangolva!
Lehallgató készülék használta egyszerű, nem igényel semmiféle szakértelmet vagy szoftver installálást a számítógépén. Lehallgató poloskán egyetlen kapcsoló található, amivel a lehallgatót bekapcsoljuk és felvétel végén ugyanezzel a kapcsolóval kapcsoljuk is ki. A mini hangrögzítő poloska által felvett hanganyagot USB csatlakozón keresztül tudjuk menteni számítógépünkre.

A mini poloska WAV formátumban rögzít HI-FI minőségben.
Lehallgató készülék által felvett hanganyagot lejátszhatjuk Windows vagy IOS rendszeren is, vagy akár USB csatlakozóval rendelkező autórádión vagy LCD televízión.

Mini hangrögzítő lehallgató  készülék kiváló megoldás előadások, megbeszélések, jegyzetek, szónoklatok rögzítésére és azok hatékony dokumentálására. A mini lehallgató készülék nagy tárolókapacitásának köszönhetően a felvett hanganyagot használattól függően akár havonta egy alkalommal is elegendő letölteni vagy törölni. Ha mini hangrögzítő poloska memóriája megtelik azt nem írja felül, így nem vesznek a már meglévő felvételeink.
Minlehallgató készülék AGC erősítő elektronikájának köszönhetően a távoli beszédnél az erősítést automatikusan érzékenyebb fokozatba állítja, alkalmazkodva ezzel a távolabbi, halkabb beszédhez. Közeli hangoknál pedig a háttér zajok kiküszöbölése és a torz felvételek elkerülése végett az erősítés csökkenti a megfelelő szintre. A lehallgató készülék további nagy előnye a gyors akkumulátor feltöltési idő, ami csak 4 óra.
Lehallgató poloska használható fix tápfeszültségről, ami lehet a hozzátartozó töltője is vagy a számítógépünk USB csatlakozója is.Külső opcionális akkumulátor csatlakozása esetén a lehallgató kszülék üzemideje közel 3 hónap.
A mini hangrögzítő poloska diktafon fizikai mérete megegyezik egy gyufásdoboz méretével!

Főbb jellemzői:

  • Töltőről is üzemeltethető.
  • AGC mikrofonnal
  • Mikrofon érzékenységének köszönhetően a felvételi hatótávja 10-12m sugarú kör.
  • Mérete: 60x40x30mm
  • Masszív konstrukció(Minden további paraméterében azonos az egy hét üzemidejű DC-140 mini lehallgató diktafonnal)

 

     

135,000Ft


 

TÁVOLI HELYISÉGEK LEHALLGATÁSÁHOZ HASZNÁLATOS KÉSZÜLÉKEK

Amennyiben távoli helyiségeket, irodákat szeretne lehallgatni a legjobb választás az RF és a GSM poloskák használata. A poloskák kiválasztásánál fonto meghatározni milyen hosszú időre akarjuk készenlétben tartani a poloskákat. A minőségi poloskák áramkörhöz csatlakoztathatók, így önnek nem fog problémát jelentenie a poloskák akkumulátorjának a feltöltése. Ebben az esetben előre álcázott lehallgató készüléket választhat, illetve készíttethet velünk egy újat.

NINCS LEHETŐSÉGE ÁRAMKÖRHÖZ KAPCSOLNI A LEHALLGATÓ KÉSZÜLÉKET?

Amennyiben szüksége van a poloska minél további működésére,de nem tudja áramkörhöz csatlakoztatni, egy egyedi megoldást kínálunk. Egy kültéri akkumulátor megvásárlásával 3-5 nap helyett 15 napig is működhet a lehallgató készülék.

Különböző webáruházakban olvasható, hogy a lehallgató készülékek akkumulátora 10 napig is kitart készenléti állapotban. Ez viszont a gyártók által közreadott információ. Leteszteltünk néhány ilyen készüléket és arra jutottunk, hogy egyetlen kb. 60 000 Ft-os árban megvásárolgató standard lehallgató készülék akkumulátora sem bírja tovább 5 napig.